Πως μπορώ να ανοίξω το δικό μου Palmie Bistro

Πως μπορώ να ανοίξω το δικό μου Palmie Bistro
Αποτελεί μία από τις παλαιότερες αλυσίδες στο χώρο της εστίασης.


Το concept των Palmie bistro αφορά στην παροχή φαγητού και μεγάλης ποικιλίας καφέ και ροφημάτων, σε προσιτές τιμές σε ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον, όλη την διάρκεια της ημέρας.
Σύμφωνα με τα στελέχη της αλυσίδας, η εταιρεία διακρίνεται για το οργανωμένο management που εφαρμόζεται, την πελατοκεντρική προσέγγιση αλλά και την ενεργή παρακολούθηση και εφαρμογή των διαρκών μεταβαλλόμενων τάσεων στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης, του φαγητού και του καφέ. Στα καταστήματα Palmie bistro οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ τους, να συνεχίσουν το μεσημέρι με ένα ελαφρύ όσο και χορταστικό γεύμα και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους αργά το απόγευμα ή το βράδυ με ένα προσεγμένο δείπνο, ένα γλυκό ή ακόμη και με το ποτό τους.
Ο Όμιλος Palmie bistro ιδρύθηκε το 1966 από το σημερινό πρόεδρο κ. Γιώργο Κουτρουλιά. Έκτοτε δημιούργησε και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της εστίασης & ψυχαγωγίας (Mercedes, Tango, Βαρελάδικο, Destjil, Envy, Bocca,Galea, Guzel, Dekko κ.α). Τα καφέ-εστιατόρια Palmie Bistro δημιούργησαν τομή στην ελληνική αγορά προσφέροντας ένα όμορφο περιβάλλον, ποιοτική εξυπηρέτηση, εύγευστο προϊόν σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το 2000 ικανοποιώντας μία ακόμη ανάγκη της αγοράς δημιουργήθηκε η «Palmie Academy» και το 2003 η εταιρία ξεκίνησε την αναπτυξιακή της πορεία με το σύστημα franchising, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επενδυτές με όραμα και ομαδικό πνεύμα να δημιουργήσουν μια ασφαλή και αποδοτική επιχείρηση. To 2007 σ' ένα ιδιόκτητο χώρο 2300 τ.μ. ξεκίνησε η λειτουργία της Palmie catering με σκοπό την τροφοδοσία των καταστημάτων.

Δείτε τί χρειάζεται για την επένδυση σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ