Πώς να εξασφαλίσετε μηνιαίο εισόδημα από τα...αρώματα

Πώς να εξασφαλίσετε μηνιαίο εισόδημα από τα...αρώματα
Μία νέα επιχειρηματική πρόταση έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα λόγω κρίσης και έχει να κάνει με τον τομέα της ομορφιάς και ειδικότερα με αυτό των αρωματοπωλείων.


Επειδή όλοι γνωρίζουν ότι τα επώνυμα αρώματα κοστίζουν αρκετά χρήματα, υπάρχουν καταστήματα όπου μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας άρωμα στο 1/10 της τιμής τους.
Αν και οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγουν ένα τέτοιο κατάστημα, υπάρχει μία αλυσίδα, η οποία όπως υποστηρίζει, ακολουθεί τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές καθ’ όλη την διαδικασία, από την παρασκευή του μέχρι την αποθήκευση και διανομή, εναρμονιζόμενη ταυτόχρονη πλήρως με τις εθνικές και κοινοτικές οδηγίες και νόμους.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της αλυσίδας, η επιχειρηματική πρόταση franchise της IQ Parfumerie έχει σχεδιασθεί ώστε να διασφαλίζει την κερδοφορία στους συνεργάτες της και ταυτόχρονα να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάπτυξης, τόσο για τη μητρική εταιρεία όσο και για τους επιχειρηματίες που την εμπιστεύονται ως δικαιοδόχοι.
Το κατάστημα θα πρέπει να αφορά χώρο 20 τ.μ. και η αρχική επένδυση περιλαμβάνει δικαιώματα χρήσης βιομηχανικών δικαιωμάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας, αρχική εκπαίδευση, αποκλειστικότητα περιοχής, πινακίδα, επίπλωση, αρχικό εμπόρευμα, αρχικό στήσιμο, υποστήριξη κατά την αρχική λειτουργία του καταστήματος. Η καινοτομία της IQ Parfumerie αφορά στην παγκόσμια πατέντα της αυτόματης πώλησης αρωμάτων, μέσω της οποίας οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα τόσο για δειγματισμό, όσο και για αγορά του προϊόντος που επιθυμούν, το οποίο συντηρείται και παραδίδεται με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη ποιότητα και ταυτόχρονα αλλάζει τον τρόπο εξυπηρέτησης του καταναλωτή.
Η νέα και πρωτοποριακή διαδικασία της αυτόματης πώλησης αρωμάτων είναι απολύτως λειτουργική και λύνει τα προβλήματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Δείτε πόσα χρειάζεστε για την επένδυση σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ