Πώς να ανοίξεις δικό σου σαντουιτσάδικο με ελάχιστα κεφάλαια

Πώς να ανοίξεις δικό σου σαντουιτσάδικο με ελάχιστα κεφάλαια
Aπευθύνεται κυρίως σε νέους οι οποίοι θέλουν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα στο κλάδο της μικρής εστίασης με πολύ λίγα όμως χρήματα.

Μικρά καταστήματα διαφορετικά μεταξύ τους, με χαμηλά λειτουργικά έξοδα, αποτελούν χώρους σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, διαφοροποιούνται πλήρως και προσαρμόζουν την προϊοντική γκάμα τους ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής, είναι εν ολίγοις τα χαρακτηριστικά των Bankie, της νεανικής επιχειρηματικής πρότασης.
Τα καταστήματα Bankie αξιολογούνται και επιλέγονται από εξειδικευμένο προσωπικό της μητρικής εταιρείας, με δυνατότητα ανάθεσης της εύρεσης του πλέον κατάλληλου καταστήματος ανά περιοχή, με σκοπό να μπορούν να κατασκευαστούν γρήγορα, οικονομικά και με τη καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Το κάθε Βankie ακολουθεί την εταιρική ταυτότητα της αλυσίδας και ταυτόχρονα είναι διαφορετικό και μοναδικό, με τον σχεδιασμό και την κατασκευή να αναλαμβάνει η μητρική εταιρεία, ώστε αφενός να ολοκληρωθεί το κατάστημα γρήγορα και σωστά και αφετέρου στο χαμηλότερο κόστος.
Το κάθε κατάστημα προσφέρει στους καταναλωτές σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές σάντουιτς, cupcakes, donuts, πιροσκί, σφολιατοειδή, μπάρες δημητριακών, καφέδες,milkshakes, χυμούς, σοκολάτες, χύμα παγωτό και παγωμένο γιαούρτι.
Παράλληλα, το κάθε κατάστημα διαθέτει design items προς πώληση, όπως τσάντες, skateboards, καθίσματα, διαχωριστικά και άλλα από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους, όπως Quinze & Milan, Eastpak, Sprayground.
Επίσης τα καταστήματα διαθέτουν, επίσης, ειδικές υποδοχές για φόρτιση κινητών, laptops κ.λπ. όπως και tablets για internet surfing από τους πελάτες σε ειδικά stands.

Δείτε πόσο θα σας στοιχίσει η επένδυση σας ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ