Η νέα μεγάλη επένδυση της Jumbo

 Η νέα μεγάλη επένδυση της Jumbo
Ένα νέο υπερκατάστημα πρόκειται να ανοίξει σύντομα στην Τρίπολη η Jumbo.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πολυκατάστημα, θα είναι συνολικής επιφάνειας 9.000 τετραγωνικών μέτρων και θα βρίσκεται στον παλαιό δρόμο, Τρίπολης – Άργους (θέση Ράχες).
Ήδη οι εργασίες κατασκευής του νέου υπερκαταστήματος βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η λειτουργία αναμένεται στις αρχές Ιουνίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την μείωση της κατανάλωσης και την οικονομική ύφεση η πορεία των καταστημάτων της Jumbo επί ελληνικού εδάφους, είναι θετική.
Σύμφωνα με την εταιρεία, τους τρεις πρώτους μήνες του 2015 οι πωλήσεις στα καταστήματα στην Ελλάδα κατέγραψαν θετικό ρυθμό αύξησης αντίστοιχο του εξαμήνου (χωρίς τη θετική επιρροή λόγω του πρώιμου Πάσχα).

Σύμφωνα με την εταιρία, οι πωλήσεις του εννεαμήνου επηρεάστηκαν θετικά λόγω του ότι ο εορτασμός του Πάσχα, φέτος, ήταν νωρίτερα κατά μία εβδομάδα σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων που αφορούν την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η Ελλάδα παρουσιάζει μικρή ανάπτυξη 1%-2%, ενώ τα υπόλοιπα κράτη παρουσιάζουν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή πασχαλινή περίοδο.

Η ενίσχυση των πωλήσεων στην Κύπρο παραμένει διψήφια, μετά και το άνοιγμα του νέου καταστήματος στη Λεμεσό. Με διψήφιο ρυθμό, εξάλλου, αναπτύσσονται και τα καταστήματα του ομίλου στη Βουλγαρία.

Οσον αφορά τη Ρουμανία, τα καταστήματα συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους, ενώ τον Μάρτιο λειτούργησε το πέμπτο κατάστημα στη χώρα και συγκεκριμένα στην πόλη Arad της Ρουμανίας, σε μια έκταση 12.000 τ.μ.

Ο ΕΦΕΤ και η Jumbo

Τα νέα επεκττικά σχέδια της αλυσίδας έρχονται στο προσκήνιο τη στιγμή που ο ΕΦΕΤ καλεί για δεύτερη φορά μέσα σ' ένα χρόνο την εταιρία να ανακαλέσει προϊόντα της λόγω αυξημένου κινδύνου για πρόκληση βλαβών στην υγεία των καταναλωτών. Θυμηθείται τις ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ