Πώς θα ανοίξω το δικό μου κατάστημα ομορφιάς

 Πώς θα ανοίξω το δικό μου κατάστημα ομορφιάς
Για πολλούς ο τομέας της ομορφιάς και της καλλυντικής περιποίησης, συνεχίζει να αποτελεί μία έξυπνη επιχειρηματική ιδέα, αφού οι απώλειες του κλάδου τα τελευταία χρόνια της κρίσης, είναι κατά μέσο όρο μικρότερες σε σχέση με άλλους.


Αρκετοί λοιπόν θέλουν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ομορφιάς, χωρίς να απαιτηθεί να ξοδέψουν μια περιουσία.
Την λύση έρχονται να δώσουν τα Dust + Cream «beauty products and more», είναι ένα σύγχρονο και μοντέρνο concept καταστημάτων, με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης στην Ελλάδα, τα οποία διαθέτουν μια πλήρη γκάμα καλλυντικών πάσης φύσεως με περισσότερους από 5.000 κωδικούς.
Τα καταστήματα Dust + Cream, διαθέτουν προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες, καλλυντικά και περισσότερα από 120 αρώματα ε-μπνευσμένα από μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ελληνικής παραγωγής, ελεγμένα και πιστοποιημένα, σε πολύ προσιτές τιμές απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής.
Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές ενισχύουν την υψηλή επι-σκεψιμότητα, ενώ oι εκατοντάδες καθημερινοί πελάτες, είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα καταστή-ματα της αλυσίδας.
H μονάδα καλλυντικών (μακιγιάζ και κρεμικών), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής προ-ϊόντων, άριστων προδιαγραφών και επιστημονικώς ελεγμένα, εφαρμόζοντας ορθές βιομηχανικές πρακτικές σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
H εταιρία, τροφοδοτεί απευθείας την αλυσίδα Dust + Cream «beauty products and more», χωρίς ενδιαμέσους, πετυχαίνοντας χαμηλά κόστη σε όλα της τα είδη, ενώ αυξάνει το κέρδος του franchisee.
Επιπλέον, σημαντικά οφέλη για τον υποψήφιο συνεργάτη - franchisee είναι:

• Το πολύ υψηλό ποσοστό κέρδους του franchisee

• Το χαμηλό ρίσκο επένδυσης με σίγουρα αποτελέσματα και γρήγορη απόσβεση

• Τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα

• Η συνεχής ανανέωση των κωδικών των προϊόντων με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς

• Η αποκλειστικότητα περιοχής συνεργασίας

• Η αποκλειστικότητα των προϊόντων

• H ταχεία αναπλήρωση των προϊόντων

Εκτός από τα προϊόντα παραγωγής, η εταιρία έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία και διάθεση μέσω των καταστημάτων της, προϊόντων μακιγιάζ μεγάλων εμπορικών αντιπροσωπειών του εξωτερικού.
Σήμερα, τα DUST + CREAM «beauty products and more», έχουν κατακτήσει μια υψηλή θέση στον χώρο της ομορφιάς, δια-θέτοντας ένα δίκτυο 26 καταστημάτων σε Αττική (6), Άργος, Βέροια, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη (5), Χαλκιδική, Ιωάννινα, Σέρ-ρες, Κατερίνη, Κέρκυρα (2), Κοζάνη, Ναύπλιο, Πάτρα, Καλαμάτα (2) και Σύρο, και διευρύνεται διαρκώς πανελλαδικά.

Δείτε τί θα σας στοιχίζει για να ανοίξετε ένα κατάστημα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ