Kleemann: Χορηγός σε δράση προβολής της Θεσσαλονίκης

Kleemann: Χορηγός σε δράση προβολής της Θεσσαλονίκης
Η Kleemann ήταν χορηγός σε πρόσφατη επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στην Τουρκία, η οποία διοργανώθηκε από το Δήμο Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κλάδου συμμετείχαν στην προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, εμπορικού, επιχειρηματικού, συνεδριακού, γαστρονομικού, εκπαιδευτικού, αλλά και ιατρικού προορισμού στην Τουρκία.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Δήμαρχος και στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κωνσταντινούπολης, καθώς και εκπρόσωποι του τουρκικού επιχειρηματικού κλάδου.

Στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε, ο Εμπορικός Διευθυντής της KLEEMANN κ. Λάζαρος Ασβεστόπουλος παρουσίασε την εταιρία, εστίασε στη λειτουργία της KLEEMANN Asansor, θυγατρικής της Kleemannστην Κωνσταντινούπολη, και αναφέρθηκε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, τόσο ο ίδιος, όσο και στελέχη της KleemannAsansor, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους του τουρκικού επιχειρηματικού κλάδου, στις οποίες συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίας.

«Η παρουσία της KleemannAsansor στην αγορά της Τουρκίας αποτελεί στρατηγική επιλογή μας. Σήμερα, σχεδόν 15 χρόνια μετά την ίδρυση της θυγατρικής, η αγορά της Τουρκίας εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αναπτυσσόμενη και μία από τις μεγαλύτερες αγορές του ομίλου» δήλωσε σχετικά ο κ. Ασβεστόπουλος.

Η KleemannAsansor δραστηριοποιείται στο εμπόριο ανελκυστήρων στην Τουρκία. Πρόσφατα προχώρησε στη δημιουργία logistics center σε χώρους 7.000 τ.μ., στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης, για να ενισχύσει την επέκταση της στην Τουρκία, αλλά και στις χώρες γύρω από αυτήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ