Coffeebrands: Η νέα αλυσίδα που έρχεται να ανταγωνιστεί τα Coffee Island

 Coffeebrands: Η νέα αλυσίδα που έρχεται να ανταγωνιστεί τα Coffee Island
Eίναι η νέα αλυσίδα καφέ που όπως και τα Coffee Island ξεκίνησαν την δραστηριοποίηση τους από την Πάτρα.


O λόγος για τα Coffeebrands που ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια από την Πάτρα, με στόχο να σερβίρουν τον καλύτερο espresso στην πόλη.
Ο αρχικός ατόχος της αλυσίδας ήταν να δημιουργήσει ένα portofolio προϊόντων, που αποκλειστικά θα διατίθενται στα καταστήματα Coffeebrands. Τα κατάφερε, δημιουργώντας brand names ιδιοκτησίας της, όπως Megisto café, Chocolatina, Milk me κ.λπ., που αποκλειστικά δουλεύουν τα καταστήματα Coffeebrands.
Κάθε κατάστημα Coffeebrands προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά, κρύα σάντουιτς καθώς και γλυκίσματα (κέικ, τσουρέκι κ.λπ.).
Για να ανοίξει κάποιος ένα κατάστημα Coffeebrands της τάξεως των 25 – 50 τ.μ. απαιτείται ένα ποσό της τάξεως των 27.000 ευρώ που αφορούν την διαμόρφωση την επίπλωση και τον εξοπλισμό.
Τα Entry Fees (εφάπαξ ποσό για την ένταξη της νέας επένδυσης στο δίκτυο) είναι 20.000 Ευρώ, όμως για περιορισμένο αριθμό καταστημάτων στην Αθήνα μηδενίζονται και αντικαθίσταται, υπό προϋποθέσεις, με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Περιοδικά τέλη, δηλαδή royalties και marketing fees δεν υπάρχουν.
Για όσους επιλέξουν να ενταχθούν στο δίκτυο των Coffeebrands, η εταιρία προσφέρει την συνεχή προμήθεια των πρώτων υλών, τον εξοπλισμό, τον αρχικτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος και το marketing.
Eπίσης υπόσχεται "ταχεία και σίγουρη απόσβεση της επένδυσής, από 18 έως 24 μήνες".

Δείτε τί πρέπει να γνωρίζετε για να ανοίξετε ένα κατάστημα Coffeebrand ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ