Η αλυσίδα supermarket που επεκτείνεται ανοίγοντας νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Η αλυσίδα supermarket που επεκτείνεται ανοίγοντας νέα καταστήματα στην Ελλάδα
Στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος προχώρησε γνωστή αλυσίδα supermarket επεκτείνοντας περισσότερο το δίκτυό της στην Ελλάδα. Με το «άνοιγμα» του νέου καταστήματος, ο όμιλος αριθμεί πλέον 186 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Ο λόγος για την αλυσίδα Βερόπουλος η οποία προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος στον Άλιμο,στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, μετρώντας ένα μήνα λειτουργίας.

Στα ράφια του καταστήματος οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πληθώρα τυριών και νωπών προϊόντων, τα αγαπημένα τους προϊόντα από όλες τις μάρκες στις μοναδικές τιμές των σούπερ μάρκετ Βερόπουλος, στο τμήμα Μαναβικής τα πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ενώ στο Κρεοπωλείο του καταστήματος στον Άλιμο θα είναι διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία κρεάτων με την εγγύηση ποιότητας του ιδιόκτητου συσκευαστηρίου των ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Παράλληλα, στο κατάστημα Αλίμου, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΒΕΡΟκάρτα, και να επωφεληθούν από τα αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και events που παρέχουν τα σούπερ μάρκετ Βερόπουλοςστο πλαίσιο του loyalty club τους.

Το κατάστημα του Αλίμου θα εξυπηρετεί μία ακόμα περιοχή των Νοτίων προαστίων της Αθήνας, ενώ θα απασχολεί 20 εργαζόμενους. Η έναρξη λειτουργίας του αποτελεί μία κίνηση που εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική ενίσχυσης της παρουσίας του ΟμίλουΒερόπουλος στην Αττική και την ελληνική αγορά εν γένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ