H Vodafone τιμήθηκε με 4 Βραβεία στο πλαίσιο των «Environmental Awards 2015»

H Vodafone τιμήθηκε με 4 Βραβεία στο πλαίσιο των «Environmental Awards 2015»
Η Vodafone απέσπασε την κορυφαία διάκριση Grand Award για τη συνολική στρατηγική και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της στον τομέα του περιβάλλοντος, καθώς και τρία ακόμα Gold βραβεία στις κατηγορίες «Λύσεις & Τεχνολογίες Ενεργειακής Εξοικονόμησης», «Πράσινες τεχνολογίες πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών-κέντρα δεδομένων» και «Sustainable Business», στο πλαίσιο του θεσμού «Environmental Awards 2015».

Τα βραβεία αφορούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα που περιλαμβάνουν:

• την εξοικονόμηση ενέργειας και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο και τα κτίρια γραφείων της εταιρείας,

• τη μείωση παραγωγής αποβλήτων, την επαναχρησιμοποίηση αυτών (όπου είναι εφικτό), και την ανακύκλωση,

• τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον ψυκτικών υλικών,

• τη διάθεση φιλικών προς το περιβάλλον υπηρεσιών, όπως την υπηρεσία «My e-bill», μέσω της οποίας επιδιώκεται η πλήρης κατάργηση αποστολής έντυπων λογαριασμών,

• την προώθηση των αρχών Βιώσιμης Ανάπτυξης στην εφοδιαστική αλυσίδα,

• την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών machine to machine (Μ2Μ), που στόχο έχουν να μειώσουν την κατανάλωση και τα κόστη ενέργειας των ελληνικών επιχειρήσεων και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα τους .

Η κα. Αγγελική Μπούρα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone δήλωσε:

«Τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντική αναγνώριση για το ολοκληρωμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα της εταιρείας, το οποίο υλοποιείται με συνέπεια από όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας από την έναρξη της λειτουργίας μας. Στη Vodafone στοχεύουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για τους πελάτες μας, καταναλώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερους φυσικούς πόρους. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε όλο το φάσμα της λειτουργίας μας, αλλά και να συμβάλλουμε μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής οικονομίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ