Entersoft: Συγχώνευση των Alpha Sotware Solutions και Cardisoft

Entersoft: Συγχώνευση των Alpha Sotware Solutions και Cardisoft
Η Entersoft γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:0, στα γραφεία της εταιρείας,παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.11.970 μετοχές σε σύνολο 4.456.00 μετοχών, ήτοι ποσοστό 69,84 % επί του μετοχικού κεφαλαίου.

Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα (με ποσοστό 69,84 %) τα εξής:

1. Εγκρίθηκε η συγχώνευση της θυγατρικής «ALPHA SOTWARE SOLUTIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», εγκρίθηκε το Σχεδίου Συμβάσεως Συγχώνευσης και Έκθεσης Διοικητικού Συμβουλίου και Ορκωτού Ελεγκτή και χορηγήθηκε η εξουσιοδότηση στο ΔΣ να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την σύνταξη της συμβολαιογραφική πράξης συγχώνευσης και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνιο Κοτζαμανίδη να υπογράψει το σύνολο των σχετικών εγράφων και να χορηγήσει περαιτέρω εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της εν λόγω συγχώνευση.

2. Αποφασίστηκε η συγχώνευση δι' απορόφησης της θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία «CARDISOFT ΑΕ» εντός του 2015 και χορηγήθηκε η εξουσιοδότηση στο ΔΣ να εξετάσει περαιτέρω τα οφέλη για την συγχώνευση αυτή για την εταιρεία και να αποφασίσει αν η συγχώνευση αυτή με απορόφηση εντός του 2015 θα είναι συμφέρουσα για την εταιρεία και να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την σύνταξη του σχεδίου συγχώνευσης με ημερομηνία Ισολογισμού Μετασχηματισμού την 31.12.2014 ή όποια άλη κριθεί από το ΔΣ. Τέλος χορηγήθηκε η εξουσιοδότηση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνιο Κοτζαμανίδη να υπογράψει το σύνολο των σχετικών εγράφων και να χορηγήσει περαιτέρω εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της εν λόγω συγχώνευσης κατά τις υποδείξεις του ΔΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ