Κλείνει τις αποθήκες της στον Αυλώνα η Zewa - Αρνείται ότι αποχωρεί από την Ελλάδα

Κλείνει τις αποθήκες της στον Αυλώνα η Zewa - Αρνείται ότι αποχωρεί από την Ελλάδα
Σε κλείσιμο των αποθηκών της στον Αυλώνα προχωρά θυγατρική, πολυεθνικού Ομίλου, όπου ήδη μετρά 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην χώρα μας, ενώ την ίδια στιγμή οι φήμες για οριστική αποχώρηση από την ελληνική αγορά, φουντώνουν.


Πρόκειται για την SCA Ηygiene Products, που ανήκει στο σουηδικό κολοσσό SCA Hygiene και η οποία εμπορεύεται μερικά από τα πιο γνωστά προϊόντα προσωπικής υγιεινής που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά (Delica, Zewa, TENA, Libresse, Tork).
Παρά το κλείσιμο των αποθηκών στον Αυλώνα, όπου εργάζονται 14 εργαζόμενοι, η εταιρία αρνείται ότι αποχωρεί από την ελληνική αγορά, καθώς στελέχη της επισημαίνουν χαρακτηριστικά στο fpress.gr "δεν φεύγουμε. Υπάρχει πλάνο ανάπτυξης για την ελληνική αγορά".

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη η εταιρία έχει έρθει σε συμφωνία με μεγάλο διανομέα για την διάθεση των προϊόντων της, ενώ το λουκέτο στις αποθήκες της οφείλεται στο υψηλό λειτουργικό κόστος.
Οσον αφορά τα «σενάρια αποχώρησης» αποδίδονται στον εσωτερικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει μετά την αποχώρηση ανώτερου στελέχους από τον Όμιλο στα μέσα του καλοκαιριού.
Να σημειωθεί πάντως ότι η παρουσία του πολυεθνικού Ομίλου στην χώρα μας βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, ενώ τον ρόλο αυτό ανέλαβε να "παίξει" ο νέος εμπορικός διευθυντής (προερχόμενος από την μητρική) που κατέφθασε πριν από 6 μήνες στην εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ