Νέες φίρμες αποκτά ο Ομιλος Φάις - Τα σχέδια για Adidas και Puma

Νέες φίρμες αποκτά ο Ομιλος Φάις - Τα σχέδια για Adidas και Puma
Την αντιπροσωπεία των μοτοσικλετών Indian και το master franchise της ισπανικής πολυεθνικής αλυσίδας ένδυσης Mango, ανέλαβε η οικογένεια Φάις.


Ήδη, ο όμιλος Φάις προγραμματίζει το άνοιγμα δύο σημείων Mango έως τα Χριστούγεννα του 2014, στη Γλυφάδα και εντός του εμπορικού κέντρου River West στον Κηφισό. Σε ό,τι αφορά την αντιπροσωπεία της Indian Motorcycles, αφορά μια πολύ παλιά και ιστορική εταιρία μοτοσικλετών που αναβίωσε τα τελευταία χρόνια και πλέον ανήκει στον όμιλο Polaris. Πέρα από την premium σειρά, στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει και η πιο οικονομική σειρά με την επωνυμία Victory. Ήδη ο όμιλος έχει δημιουργήσει κατάστημα - έκθεση της Indian στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 171.
Εκτός από τα νέα σχέδια, ο όμιλος συνεχίζει να αναπτύσσει τη δραστηριότητά του στην αθλητική αγορά, η οποία έχει επιδείξει μεγαλύτερες αντοχές από την υπόλοιπη λιανική ένδυσης - υπόδησης. Ειδικότερα ο Όμιλος Φάις διατηρεί συμφωνία στον τομέα του franchise με την Adidas και σε αυτό το πλαίσιο αυτή τη στιγμή λειτουργεί επτά καταστήματα Adidas σε Αθήνα (5), Πάτρα και Θεσσαλονίκη.. Όσον αφορά την Puma, η Sportswind, εταιρεία του ομίλου Φάις, έχει αναλάβει τη διανομή των προϊόντων της σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο και ο Όμιλος αναμένεται να επενδύσει στη δημιουργία μίας μικρής σχετικά αλυσίδας καταστημάτων με προϊόντα της, υπολογίζοντας στη δημιουργίαπερίπουοκτώ καταστημάτων στην Ελλάδα και δύο επιπλέον στην Κύπρο. Στη Βουλγαρία έχει ήδη ανοίξει το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Puma σε εμπορικό κέντρο της Σόφιας, πρόσφατα εγκανιάστηκε και δεύτερο στο κέντρο Sofia Ring Mall, συμφερόντων Φουρλή και Κούστα. Όσον αφορά στην Ελλάδα, όπου αυτή τη στιγμή η Puma έχει μόνο outlets, ο Όμιλος αναζητά τα κατάλληλα σημεία με πρώτη προτεραιότητα τα εμπορικά κέντρα και τους μεγάλους εμπορικούς δρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ