Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου στα European Business Awards η Intrasoft International

Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου στα European Business Awards η Intrasoft International
H INTRASOFT International αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου (National Champion Luxembourg) στα European Business Awards 2014/15, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 24.000 εταιριών από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Τα European Business Αwards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε εταιρίες ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης.

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την INTRASOFT International, αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη και αναγνωρίζοντας επίσημα την αφοσίωση της εταιρίας στην επίτευξη αριστείας και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξή μας ως εθνικού πρωταθλητή Λουξεμβούργου, όπου βρίσκεται η έδρα μας από το 1996. Αυτή η βράβευση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον όμιλο της INTRASOFT International, που έχει διεθνή παρουσία σε 18 χώρες, αλλά και μία ισχυρή ένδειξη της πανευρωπαϊκής φήμης του Ομίλου μας."

Σχετικά με European Business Αwards:
Τα European Business Αwards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν οργανισμοί όλων των μεγεθών και τομέων δραστηριοποίησης. Τα European Business Awards έχουν τους εξής 3 στόχους:
• Παρέχουν παραδείγματα προς μίμηση για την επιχειρηματική κοινότητα
• Ξεχωρίζουν και στηρίζουν την ατομική καθώς και την επιχειρηματική επιτυχία
• Παρέχουν μια ενεργή πλατφόρμα για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ