Η Πορτοκαλάδα που έβαλε φωτιά στην «Όλυμπος»

Η Πορτοκαλάδα που έβαλε φωτιά στην «Όλυμπος»
Η απόφαση του ΕΦΕΤ να προχωρήσει σε ανάκληση της Πορτοκαλάδας Ολύμπου δημιούργησε αναστάτωση στη γνωστή γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος.


Και αυτό γιατί το προϊόν στο οποίο βρέθηκε από το Γενικό Χημείο του Κράτους υψηλή περιεκτικότητα σε βενζοϊκά δεν παράγεται από τη γνωστή γαλακτοβιομηχανία αλλά από την εταιρία Δ Καψάλης και Σία που εδρεύει στο Λιβάδι Ελασσόνας. Η Όλυμπος δέχτηκε καταιγισμό τηλεφωνημάτων από καταναλωτές με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην έκδοση ανακοίνωσης η οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο προϊόν.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ Α.Ε. -ΟΛΥΜΠΟΣ, κατόπιν ανακλήσεως προϊόντος πορτοκαλάδας άλλης εταιρείας και διαφόρων ανακριβών αναρτήσεων σε διάφορα sites και τηλεφωνικών κλήσεων που δέχθηκε από καταναλωτές, δηλώνει προς το καταναλωτικό της κοινό ότι το προϊόν «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ» σε συσκευασίες του 1.5 Λίτρου, δεν παράγεται και δεν ανήκει στην εταιρεία μας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον φυσικό χυμό πορτοκαλιού ΟΛΥΜΠΟΣ το οποίο παράγει η εταιρεία μας και το οποίο είναι ποιοτικό και απόλυτα ασφαλές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ