H Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι το 2020

H Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι το 2020
Τη διεύρυνση της συμφωνίας μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 ανακοίνωσαν η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων, στην κατηγορία του εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας.

Η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου, στο Nanjing της Κίνας, τη διοργανώτρια πόλη των 2ων Καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ, Thomas Bach και του Jay Y. Lee, Αντιπροέδρου της Samsung Electronics.

Η Samsung θα είναι ο επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας και Εξοπλισμού Πληροφορικής. Η διεύρυνση της συμφωνίας περιλαμβάνει τις κατηγορίες smartphones, tablets, laptops, ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλου εξοπλισμού πληροφορικής, καθώς και εκτυπωτών.


Η Samsung συμμετείχε στο Ολυμπιακό Κίνημα για πρώτη φορά ως τοπικός χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες 1988, στη Σεούλ. Από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο, το 1998, η Samsung συμμετέχει ως Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία του Εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας. Ο ρόλος της εταιρείας έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των 26 χρόνων συμμετοχής της. Δεδομένου ότι οι τεχνολογίες κινητών επικοινωνιών αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η διαρκής υποστήριξη της Samsung προσφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη της καινοτομίας στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ