Για Γερμανία και Ρουμανία ετοιμάζεται η Chillbox

   	 Για Γερμανία και Ρουμανία ετοιμάζεται η Chillbox
Δύο νέες αγορές και συγκεκριμένα η Γερμανία και η Ρουμανία προστέθηκαν στις χώρες, όπου σήμερα δραστηριοποιείται η ελληνική εταιρεία frozen yogurt, Chillbox, ενώ ακολουθεί και το άνοιγμα στην Αμερική.

Σήμερα το δίκτυο του εξωτερικού περιλαμβάνει 19 σημεία τα οποία λειτουργούν σε 12 χώρες, ενώ το πλάνο της διοίκησης είναι να ενισχύσει άμεσα την παρουσία της σε Σουηδία, Ουγγαρία, Γαλλία και Γερμανία, δημιουργώντας επιπλέον σημεία πώλησης. Εν τω μεταξύ, είναι πλέον θέμα ημερών να εγκαινιαστεί και το πρώτο κατάστημα της επώνυμης αλυσίδας στην Ουάσινγκτον. Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην εν λόγω αγορά, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας με την Lymell Holdings LLC, η οποία απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα master franchise για το άνοιγμα 100 καταστημάτων Chillbox για τη συγκεκριμένη αγορά, σε βάθος τετραετίας.
Το δίκτυο καταστημάτων chillbox είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 55 σημεία σε λειτουργία. Στο εξωτερικό, το δίκτυο καταστημάτων chillbox διατηρεί παρουσία στις αγορές, της Αγγλίας (1 κατάστημα), της Αυστρίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Γαλλίας (1 κατάστημα), της Ολλανδίας (1 κατάστημα), της Ουγγαρίας (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (2 καταστήματα), και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).
Η διεύρυνση του δικτύου της Chillbox πραγματοποιείται μέσω franchise συμφωνιών που προβλέπουν στη δημιουργία καταστημάτων της αλυσίδας σε εμπορικά κέντρα και αγορές με υψηλή επισκεψιμότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η αλυσίδα έχει ήδη επιτύχει αξιοσημείωτη εμπορική ανάπτυξη διεθνώς, λαμβάνοντας διακρίσεις σε επίπεδο ποιότητας προϊόντος και εξυπηρέτησης πελατών, με τα καταστήματά της να τυγχάνουν ευρείας αποδοχής στις αγορές του εξωτερικού όπου ήδη δραστηριοποιείται.
Nα σημειωθεί ότι το πρώτο κατάστημα Chillbox δημιουργήθηκε στην Πάτρα τον Φεβρουάριο του 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ