Διακρίσεις για την καμπάνια «Zewa Big Roll Debate»

Διακρίσεις για την καμπάνια «Zewa Big Roll Debate»
Δύο Χρυσά Βραβεία πήρε η SCA Hygiene Products στις κατηγορίες «Προϊόντα Υγιεινής» και «Low Budget» για την πρωτότυπη καμπάνια

«Zewa Big Roll Debate» στα Effie Awards 2014, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη εταιρία Mindworks. Η online επικοινωνία του Zewa Big Roll εστίασε στη διαφοροποίηση της από τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας και στην επίτευξη της ενεργής συμμετοχής του κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, διοργανώθηκε online ψηφοφορία «Zewa Big Roll Debate» αναφορικά με το σωστό τρόπο τοποθέτησης του ρολού υγείας (από πάνω ή από κάτω), η οποία πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις.Κατά την πρώτη φάση, το κοινό προσκλήθηκε σε ζωντανό debate από δύο «ειδικούς» για το συγκεκριμένο θέμα. Κατά τη δεύτερη φάση οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν το debate και να ψηφίσουν τον σωστό τρόπο τοποθέτησης του ρολού μέσα από ένα ειδικό microsite

Το microsite είχε περισσότερες από 90,000 επισκέψεις, περισσότεροι από 11,400 χρήστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία, ενώ καταγράφηκαν περισσότερα από 1000 tweets με το hashtag #bigrolldebate, που είχαν reach περισσότερους από 300k χρήστες. Το microsite έγινε Share στο Facebook περισσότερες από 4,500 φορές.

Σημειώνεται ότι τα Effie Awards αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Βραβεύουν τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ