Διάκριση για το Mykonos Theoxenia

Διάκριση για το Mykonos Theoxenia
Το Πιστοποιητικό Διάκρισης για το 2014 από το Trip Advisor, βράβευση που πιστοποιεί την εξαίρετη αισθητική του ξενοδοχείου και την άριστη παροχή υπηρεσιών, πήρε το Mykonos Theoxenia.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του για τη φετινή χρονιά, προχώρησε σε αλλαγή των υφασμάτων των καθιστικών και ανανέωσε το χώρο υποδοχής με νέες διακοσμητικές πινελιές κυρίως με την προσθήκη αντικειμένων αυτής της εποχής, τα οποία εναρμονίζονται τέλεια με την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτίσματος. Η αίσθηση που δημιουργείται είναι απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία καθώς δεν είναι ένα συνηθισμένο lobby ξενοδοχείου αλλά μια μικρή όαση ξεκούρασης και ψυχικής ευεξίας. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο, το απαλό ροζ και το γκρι με νότες του πράσινου, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα προσφέρει οικειότητα, νοσταλγία και μοναδική απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας. Είναι ένας χώρος που μπορείς να ταξιδέψεις με το βιβλίο σου ή να απολαύσεις το ποτό σου στο μπαρ. Παράλληλα, σε ταξιδεύει σε μία δεκαετία που επέτρεψε στους ανθρώπους να ονειρευτούν αλλά και να μεγαλουργήσουν στην τέχνη, στη μουσική, στον κινηματογράφο καθώς και στη μόδα και το design.

Το Mykonos Theoxenia το αγαπημένο ξενοδοχείο της Jackie O' στη Μύκονο και σταθερή επιλογή πολλών σταρ όπως η ανεπανάληπτη Grace Kelly, κτίστηκε την αρχή της δεκαετίας του 60 με αρχιτέκτονα τον διάσημο Άρη Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια ανακαινίστηκε από το διακεκριμένο σχεδιαστή Άγγελο Αγγελόπουλο. Το Mykonos Theoxenia του Ομίλου Louis και μέλος των Design Hotels of the World, ελκύει σήμερα τους διάδοχους της Jackie O' στη παγκόσμια Jet set σκηνή σ' ένα χώρο που αναβιώνει το γκλάμουρ, την ατμόσφαιρα και το μοναδικό στυλ της δεκαετίας του 60.

Mykonos Theoxenia: Aνανεωμένη εμφάνιση και σημαντική διάκριση για το 2014 από το Trip Advisor

Δίπλα στους περίφημους ανεμόμυλους της Μυκόνου, ο επισκέπτης αισθάνεται λες και μεταφέρεται χρονικά στη μαγεία των 60s, εμπλουτισμένη με τις ανέσεις του σήμερα και μια ανεπιτήδευτα προσεγμένη boutique φιλοξενία για πραγματικά αξέχαστες διακοπές. 38 deluxe δωμάτια και 12 υπέροχες σουίτες, όλα με μοναδικό στυλ, μια μεγάλη free form πισίνα μ' ένα αναζωογονητικό τζακούζι, κέντρο υγείας και ομορφιάς, καταπράσινοι κήποι, εσωτερικό και εξωτερικό μπαρ κι ένα εστιατόριο με θεσπέσιες γεύσεις κυριολεκτικά πάνω στο κύμα και θέα το κάτασπρο ξωκλήσι στο βράχο, είναι μόνο κάποια απ' τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει το Mykonos Theoxenia: Θεϊκή φιλοξενία στη Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ