Nέα μεγάλη συμφωνία για την Folli Follie

Nέα μεγάλη συμφωνία για την Folli Follie
Στην επισφράγιση της συνεργασία της με την Authentic Brands Group, μέσω της οποίας το FF Group θα αναλάβει την αποκλειστική χονδρική και λιανική διανομή δικαιωμάτων για τα Juicy Couture στην Ευρώπη προχώρησε ο ελληνικός όμιλος.


Με τη συμφωνία αυτή, FF Group θα αγοράσει και θα αυξήσει τον αριθμό των υφιστάμενων Juicy Couture καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η εξαγορά θα ξεκινήσει με τρία σημεία λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και έπονται η Ισπανία και η Ιρλανδία.
Να σημειωθεί ότι η συμφωνία, η οποία είχε ανακοινωθεί στις αρχές του έτους, κλείδωσε πριν από μερικά 24ωρα.
Σχολιάζοντας τη συμφωνία ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FF δήλωσε: "στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής μας είναι της διεθνοποίησης του χαρτοφυλακίου των σημάτων μας μέσω αυτής της συμφωνίας προωθείται η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας μας στον τομέα της μόδας. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας χαιρετίζουμε τους υπάρχοντες πελάτες Juicy Couture στην Ευρώπη και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να τους εξυπηρετούμε.
O Jamie Salter , πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Authentic Brands Group, δήλωσε : « Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία μεγάλη εταιρία όπως είναι η FF Group. Η στρατηγική μας συνεργασία με την Folli Follie Group θα εξασφαλίσει τη συνέχεια για τα Juicy Couture όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ