ΣΒΑΠ: Ζητείται σταθερότητα

ΣΒΑΠ: Ζητείται σταθερότητα
«Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις για τις εξελίξεις στην οικονομία επιβαρύνουν το μόνιμο κλίμα αμηχανίας και ανησυχίας που είναι συνέπεια των συνεχών παρεμβάσεων, κυρίως στον τομέα των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, αναστέλλοντας έτσι ακόμη και προθέσεις ή σχέδια για επιχειρηματική ανάπτυξη. Η οικονομία είναι ο χώρος που απαιτεί, ειδικά την περίοδο αυτή, ηρεμία και θετικό περιβάλλον».


Τονίζοντας τα παραπάνω για το προεκλογικό κλίμα που επηρεάζει και την οικονομία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός επανέλαβε τις μόνιμες τοποθετήσεις του ότι «Όσο περισσότερο η πολιτική εμπλέκεται στην οικονομία με διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις, ειδικά σε προεκλογικές περιόδους, τόσο θα υπονομεύεται η προσπάθεια των παραγωγικών δυνάμεων για οριστική απομάκρυνση της ύφεσης».
«Η οικονομία απαιτεί σταθερότητα σε επιλογές που μπορούν να την βγάλουν από τα αδιέξοδα και σεβασμό στις προσπάθειες των επιχειρήσεων που ανταποκρίνονται στις επιταγές της πολιτείας για συνεργασία στην προσπάθεια για ανάκαμψη και ανάπτυξη» είπε, τέλος, ο κ. Μαθιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ