''ΒΕΝΕΤΗ'': Πώς και πόσο θα κοστίσει να γίνεις... φούρναρης-επιχειρηματίας

''ΒΕΝΕΤΗ'': Πώς και πόσο θα κοστίσει  να γίνεις... φούρναρης-επιχειρηματίας
To fpress.gr μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας για την διαδικασία και το κόστος ανοίγματος καταστήματος αλλά και τις λεπτομέρειες για τα  για το τι είναι το franchise και τι πρέπει να προσέξετε, συνεχίζει την ενημέρωση, αυτή την φορά για την αλυσίδα ΒΕΝΕΤΗΣ.

Δείτε εδώ Goodys, Flocafe και Everest ,

Δείτε εδώ "Γρηγόρης Μικρογεύματα" και "Cofferight"

ΒΕΝΕΤΗΣ

Η εταιρία αναζητά ανεξάρτητους επιχειρηματίες (άνδρες και γυναίκες) ηλικίας περίπου από 24-45 ετών, που επιθυμούν να κατέχουν και να διαχειρίζονται τη δική τους επιχείρηση στην Ελλάδα σύμφωνα με ένα επιτυχημένο σύστημα franchising.

Η εταιρία προτιμά ο υποψήφιος δικαιοδόχος να ασχοληθεί προσωπικά (αυτοαπασχόληση) με την επιχείρησή του, διαθέτοντας χρήμα και χρόνο, αλλά και την απαιτούμενη όρεξη για δουλειά. Να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και των προσπαθειών του στην διεύθυνση και λειτουργία του καταστήματος, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για το κατάστημα και για το σύστημα δικαιόχρησης.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα μπορούσε να είναι απόφοιτος σχολών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Η προηγούμενη ενασχόληση, εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας ή τον χώρο της εστίασης είναι επιθυμητή άλλα όχι προαπαιτούμενη.

Σημαντική επίσης κρίνεται και η δυνατότητα χρηματοδότησης της επένδυσης από ίδια κεφάλαια ή τουλάχιστον, αν προχωρήσει σε δανεισμό ή χρηματοδότηση, να έχει την δυνατότητα να καλύψει τις προσωπικές του ανάγκες κυρίως του πρώτους μήνες της επένδυσης.
Εξαιρετικής σημασίας παράγοντα αποτελεί και η εντοπιότητα του υποψηφίου συνεργάτη. Η εταιρία αναζητά συνεργάτες που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν καλές δημόσιες σχέσεις και όνομα στην τοπική κοινωνία όπου πρόκειται να δραστηριοποιηθούν.

Πρέπει να διαθέτει δυναμισμό, ισχυρή προσωπικότητα και εξωστρεφή χαρακτήρα. Να είναι τίμιος, αξιόπιστος, φερέγγυος. Να διαθέτει επιχειρηματικό πνεύμα, διοικητικές, οργανωτικές ικανότητες, να έχει πρακτικό μυαλό και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθημερινή διαχείριση της επιχείρησης. Να μπορεί να διαχειριστεί ανθρώπινο δυναμικό. Να μπορεί να στρατολογήσει, να επιλέξει και να προσλάβει εργαζομένους. Να μην είναι απλά καλός στο να μαθαίνει νέα πράγματα, αλλά και ικανός να κινητοποιεί και να εκπαιδεύει τους άλλους.

Ιδανικά να γνωρίζουν τη λιανική πώληση και να γνωρίζουν την δυσκολία του να εξυπηρετούν πελάτες λιανικής, να έχουν την ικανότητα και την θέληση να εξυπηρετούν κόσμο.

Να επιθυμεί να ακολουθήσει μια κοινή πορεία, να μπορεί να λειτουργεί σε οργανωμένο περιβάλλον και να πιστεύει στην δύναμη της ομάδας και της κοινής προσπάθειας. Να ακολουθεί προδιαγραφές, οδηγίες και όρους λειτουργίας και συνεργασίας. Να είναι σε θέση να ακούει, να επιδέχεται βελτιώσεις, να μπορεί να αλλάζει και να προσαρμόζεται στον ρυθμό της αγοράς και του ανταγωνισμού. Να είναι αποφασισμένος να εργαστεί στα πλαίσια της μεθόδου του franchising.

Να είναι προετοιμασμένος να δουλέψει πολλές ώρες, με σκοπό να πετύχει η επιχείρησή του. 

Η εταιρία αναζητά συνεργάτη με ισχυρά κίνητρα και θέληση να πετύχει. Συνεργάτη που να νιώθει περήφανος να ανήκει στο συγκεκριμένο δίκτυο, να εκπροσωπεί την συγκεκριμένη επωνυμία και τις αξίες της, να επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες, στην τοπική αγορά, στην οικογένεια του, στο δίκτυο. Συνεργάτη με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για το προϊόν και τις υπηρεσίες που θα εξουσιοδοτηθεί να προωθήσει.

Ο υποψήφιος Δικαιοδόχος, αφού επιλεγεί, πρέπει να ολοκληρώσει επιτυχώς ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, η διάρκεια του οποίου εξαρτάται από την πρόοδο του υποψηφίου και την εξακρίβωση από την εταιρία ότι ο υποψήφιος είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος, για να ανοίξει και λειτουργήσει έναν κατάστημα «ΒΕΝΕΤΗ» .

Τέλος, η εταιρία προσφέρει ειδικά προγράμματα υποστήριξης και χρηματοδότησης σε απόφοιτους σχολών αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής.

Δείτε τις προδιαγραφές του καταστήματος και το κόστος της επένδυσης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ