Η Intralot αναλαμβάνει νέο έργο στη Νιγηρία

Η Intralot αναλαμβάνει νέο έργο στη Νιγηρία
Δεκαετές συμβόλαιο με την εταιρεία International Lottery and Gaming Limited (ILGL) στη Νιγηρία, για την παροχή κορυφαίας τεχνολογίας και σχετικών υπηρεσιών, υπέγραψε η θυγατρική της Intralot, Intralot Global Holdings.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα λοταρία θα ξεκινήσει να λειτουργεί έως το τέλος του 2015. Η Intralot ως τεχνολογικός πάροχος θα υποστηρίξει τη λειτουργία της νέας λοταρίας με πρωτοποριακή τεχνολογία, ψυχαγωγικά αριθμοπαιχνίδια και συναρπαστικό περιεχόμενο, που θα προσφέρονται στους παίκτες μέσω ενός καλά ισορροπημένου δικτύου πωλήσεων.

"Το νέο έργο της Intralot στη Νιγηρία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της στρατηγικής μας για της εδραίωση της παρουσίας μας στην αναπτυσσόμενη αφρικανική αγορά”, δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Chief Operating Officer του Ομίλου Intralot, προσθέτοντας,

"Είμαστε ευτυχείς που θα προσφέρουμε στην ILGL, το νέο συνεργάτη μας στη Νιγηρία, καινοτόμο τεχνολογία και υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του έργου με την εκτενή τεχνογνωσία μας στη διαχείριση λοταριών. Τα στελέχη της Intralot στην περιοχή, με την υποστήριξη της διεθνούς ομάδας μας, θα συνεργαστούν με την ILGL, ώστε να πραγματοποιήσουμε τον κοινό μας στόχο για μία επιτυχημένη και προσοδοφόρα λοταρία. Είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στη βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς που διαθέτει ο συνεργάτης μας και τη διεθνή εμπειρία μας, οι παίκτες στη Νιγηρία θα απολαμβάνουν με ασφάλεια συναρπαστικά παιχνίδια."

Σημειώνεται ότι η Νιγηρία είναι η πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής με περίπου 174 εκατομμύρια κατοίκους και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της ηπείρου, σημειώνοντας το 2014 ρυθμό ανάπτυξης 6,3%.

Αξιολόγηση