Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη - Τι απαντά ο άνθρωπος που εμφανίζεται ως «Νίκος Θεοδωράκης».

Σήμερα (Τετάρτη 29/9) εκδικάζεται η προσωρινή διαταγή που έχει ζητήσει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, ούτως ώστε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ο 54χρονος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της.

Όπως δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του. Σύμφωνα με το Mega στο ερώτημα «γιατί το κάνει τώρα» η απάντηση της κ. Θεοδωράκη ήταν μετά τον θάνατο του πατέρας της προφανώς και θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

«Όταν τον είδα να βγαίνει στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες στην Κέρκυρα, να βγαίνει στην ΚΝΕ, να πηγαίνει στην πρεσβεία είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Νίκος Θεοδωράκης: «Το είχε αποδεχτεί και δε με αμφισβήτησε ποτέ - Θα αποδειχτεί με τεστ DNA»

«Καλώ την Μαργαρίτα Θεοδωράκη να μελετήσει το τραγούδι του "νεκρού αδερφού" που έχει γράψει ο Μίκης Θεοδωράκης και να ψάξει στο σπίτι να βρει χειρόγραφο που είχα αφήσει στον Μίκη με το οποίο δηλώνω ότι εγώ δε θέλω περιουσία και δημοσιότητα. Δεν θα ήμασταν τώρα εδώ αν δεν είχαν καταφερθεί και οι δύο εναντίον μου με αυτόν τον τρόπο» είπε ο Νίκος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στα δύο παιδιά του συνθέτη με την Μυρτώ Αλτίνογλου.

«Ό, τι έκανα εδώ και 20 χρόνια σαν "Νίκος Θεοδωράκης" το έκανα με τη συναίνεση του. Το είχε αποδεχτεί και δε με αμφισβήτησε ποτέ. Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα για να αποδειχθεί με τεστ DNA. Εγώ υιοθέτησα το επίθετο «Θεοδωράκης» αισθανόμενος ότι θέλω να έρθω κοντά στις ρίζες μου» δηλώνει χαρακτηριστικά ο άντρας.

Ερωτηθείς σχετικά με το γιατί ισχυρίζεται ότι είναι γιος του μεγάλου συνθέτη μετά τον θάνατο του απάντησε: «Σεβόμενος τον Μίκη, δεν ήθελα να δημιουργηθεί σκάνδαλο. Μου είχε πει ότι κάτι θα αφήσει στη διαθήκη και περιμένω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ