Κακοκαιρία «Daniel»: Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος και 110 εγκλωβισμένοι στη Μαγνησία

Κακοκαιρία «Daniel»: Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος και 110 εγκλωβισμένοι στη Μαγνησία

Χειροτερεύει η κατάσταση λόγω της κακοκαιρίας «Daniel». η οποία έχει πλήξει περισσότερο τη Μαγνησία και τις Σποράδες. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένας νεκρός στον Βόλο που καταπλακώθηκε από τοιχίο, το οποίο κατέρρευσε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ άλλος ένας αγνοείται στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, αφότου το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από ρέμα. Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άντρα. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 34χρονος προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του το ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Περίπου 110 κάτοικοι και τουρίστες έχουν εγκλωβιστεί στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου, όπου η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο. Συνεχή είναι τα μηνύματα του 112, ενώ ο και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Στον Βόλο, στον ορεινό δικτυο της Μαγνησίας και στη Σκιάθο έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία. Εξαιτίας της κακοκαιρίας πλημμύρισε το υπόγειο στο νοσοκομείο του Βόλου, με αποτέλεσμα οι 18 προγραμματισμένες χημειοθεραπείες να επαναπρογραμματιστούν για αύριο.

Live η πορεία της κακοκαιρίας

Πλημμύρισαν δρόμοι στη Λάρισα

Η κακοκαιρία Daniel χτύπησε και τη Λάρισα, όπου εξαιτίας των βροχοπτώσεων, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν. Πλημμυρισμένα είναι και εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ