Ξεκινά από αύριο το «Ναυτικό Σαλόνι»

Ξεκινά από αύριο το «Ναυτικό Σαλόνι»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Aπό αύριο ανοίγει τις πύλες του το «Ναυτικό Σαλόνι» έως Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Ο μεγάλος και αυτή τη χρονιά, αριθμός επισκεπτών που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το «Ναυτικό Σαλόνι», θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Η έκθεση θα παρουσιάσει: Φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, ιστιοπλοϊκά, είδη αλιείας ,βάρκες για ψάρεμα, εξαρτήματα, αξεσουάρ, ναυτιλιακά όργανα, θαλάσσια Σπορ Καταδυτικός Εξοπλισμός κλπ.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου Ξιφασκίας δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Το κέντρο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους επισκέπτες με αυτοκίνητο αλλά και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ υπάρχει και στάση τράμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ