Μασούτης

Μασούτης
Το σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι μια από τις αλυσίδες καταστημάτων που δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες πελάτες της να παραλάβουν τα ψώνια τους στο σπίτι.

Η υπηρεσία "Μασούτης κατ'οίκον-παράδοση στο σπίτι" απευθύνεται τόσο σε ανθρώπους που έχουν που έχουν προβλήματα μτακίνησης, όπως ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μητέρες με μικρά παιδιά κλπ, αλλά και σε αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν χρόνο ή δεν μπορούν να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα για αγορές.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους είτε τηλεφωνικώς, είτε επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίαςή ακόμη και απευθείας από το κατάστημα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για παραγγελίες άνω των 60€ και επισημαίνουμε ότι ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με κάποιο επιπλέον κόστος. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο σπίτι, είτε με πιστωτική κάρτα.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μόνο σε ωράρια που είναι ανοιχτό το κατάστημα. Όσες online παραγγελίες γίνουν μέχρι τις 14:00 θα εξυπηρετούνται την ίδια ημέρα, ενώ μετά τις 14:00 θα εξυπηρετούνται την επόμενη ημέρα.

Για την ώρα, η υπηρεσία ισχύει μόνο για το κατάστημα Grand Μασούτης Καλαμαριάς που βρίσκεται στην διεύθυνση Μητρ. Καλλίδου 112 και εξυηπηρετεί μόνο τους κατοίκους στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Κάντε τα ψώνια σας online ΕΔΩ