Ανδρικό εσώρουχο με...ασπίδα προστασίας!

Ανδρικό εσώρουχο με...ασπίδα προστασίας!
Η τεχνολογία εξελίσσεται και αυτή τη φορά "εισβάλλει" στην ευαίσθητη περιοχή του ανδρικού φύλου προκειμένου να την προστατέψει από την ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Belly Armor, μια εταιρία που εδρεύει στο Μανχάταν και όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, η αμερικάνικη εταιρία δημιούργησε μια νέα σειρά εσωρούχων που προστατεύουν τα γεννητικά όργανα των ανδρών από την ακτινοβολία.

Τα εσώρουχα που λανσάρει ηBelly Armor ανήκουν στην σειράRadiaShield και όπως εξηγούν οι δημιουργοί τους, στα εσώρουχα υπάρχει μια λεπτήεπίστρωση αλουμινίου που προστατεύει τα ανδρικά γεννητικά όργανα από τηνακτινοβολία των κινητών.

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της εταιρίας,Κάθριν Νίφελντ,η εταιρεία εμπνεύστηκε για τη δημιουργία των νέων εσωρούχων, τα οποία κυκλοφορούν ήδη στην αμερικανική αγορά, από μία έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2007 σύμφωνα με την οποία τα κινητά ενοχοποιούνται για τη χαμηλή ποιότητα του σπέρματος. Η ίδια επισημαίνει ότι εώς τώρα κανείςδεν είχε δώσει σημασία στα γεννητικά όργανα των ανδρών, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε καθημερινή βάση στην ακτινοβολία που εκπέμπουν τεχνολογικές συσκευές.

Τέλος η εκπρόσωπος εφιστά την προσοχή του ανδρικού πληθυσμού τονίζοντας ότι οι περισσότεροι αγνοούν το γεγονός ότιβάζοντας στην τσέπη του παντελονιού τους το κινητό, βλάπτουν άθελά τους το σπέρμα τους και κατά συνέπεια τη γονιμότητά τους.