Forbes: Ποιοι πλούσιοι έγιναν (πάλι) πλουσιότεροι (λίστα)

Forbes: Ποιοι πλούσιοι έγιναν (πάλι) πλουσιότεροι (λίστα)
Οι πλουσιότεροι της Αμερικής γίνονται ακόμα πιο πλούσιοι χάρη στην άνοδο της χρηματιστηριακής αγοράς. Αυτό κάνει υψηλότερο τον πήχυ στην λίστα των δισεκατομμυριούχων και δεν είναι λίγοι αυτοί που φέτος μείναν "έξω" από την λίστα.

Έρευνα του περιοδικού Forbes συνέταξε την λίστα με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στην Αμερική. Σύμφωνα με τα φετινά δεδομένα, ο ανταγωνισμός φαίνεται να είναι μεγάλος, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που είδαν την περιουσία τους να απογειώνεται.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το φετινό "εισιτήριο εισόδου" στην λίστα του Forbes κοστίζει 1,55 δισ. δολάρια, πολύ υψηλότερο σε σχέση με πέρισυ που η αντίστοιχη θέση άξιζε 1,3 δισ δολάρια. Ο πήχυς ανεβαίνει υψηλά και αφήνει έξω από την λίστα 113 δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ.

Τα φετινά δεδομένα θέλουν τον Bill Gates να παραμένει πρώτος στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για 21η συνεχόμενη φορά με καθαρή αξία 81 δισ. δολάρια. Ακολουθούν ο διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway,Warren Buffett, στην δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Larry Ellison, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Oracle.

Δείτε αναλυτικά ποιοι δισεκατομμυριούχοι βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, στην λίστα που ακολουθεί ΕΔΩ