Ενώνουν τις δυνάμεις τους forologikanea.gr και ON Consultants

Ενώνουν τις δυνάμεις τους forologikanea.gr και ON Consultants
Τα forologikanea.gr προχωρούν σε συνεργασία με την O.N.Consultants για τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται σε οικονομολόγους, λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων.

Τη συνεργασία τους με την O.N.Consultants για τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται σε οικονομολόγους, λογιστές και στελέχη επιχειρήσεων ανακοινώνουν τα forologikanea.gr.

Η συνεργασία των δύο πλευρών εγκαινιάζεται με το σεμινάριο για τις Ενδοομιλικές Συναλλαγές (transfer pricing) που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθυντές και Προϊσταμένους λογιστηρίων και σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Transfer Pricing, θα γίνει ανάλυση, με συγκεκριμένα παραδείγματα, του φορολογικού πλαισίου των Ενδοομιλικών Συναλλαγών που ισχύει στην Ελλάδα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτό. Εισηγητές θα είναι ο Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος και ο Κωστής Ντρούκας.

Η O.N.Consultants παρέχει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με απλή μεθοδολογία, παραδείγματα και συγκεκριμένα εργαλεία που οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την επόμενη κιόλας μέρα στην εργασία τους.

Τα εξειδικευμένα στελέχη και οι σύμβουλοι της ONC διαθέτουν μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς έχουν εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Την εμπειρία αυτή θέλουν να μεταφέρουν σε όσους λαμβάνουν μέρος στα ανοικτά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια αλλά και μέσω της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ