Οι πέντε κορυφαίες εφαρμογές για το νέο iPhone 6

Δείτε παρακάτω ποιες εφαρμογές δεν θα πρέπει να λείπουν από το νέο σας iPhone 6. Σημειώνεται ότι οι περισσότερες από αυτές είναι διαθέσιμες στο AppStore εντελώς δωρεάν.

No 1. iMovie

Με την εφαρμογή iMovie, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν ένα ολόκληρο βίντεο ή να προσθέσουν εντυπωσιακά εφέ, όπως φίλτρα, τίτλους και soundtrack. Το κόστος της εφαρμογής είναι 3,87ευρώ.

No 2.Epic Zen Garden

Στα πλαίσια παρουσίασης των δυνατοτήτων του νέου iOS 8, η εταιρεία Apple έφερε στο προσκήνιο τοEpic Zen Garden, μια εφαρμοφή προσομοίωσης η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν.

No 3.Asphalt 8

Για όσους λατρεύουν την ταχύτητα... τότε η εφαρμογήAsphalt 8 είναι η κατάλληλη για αυτούς. Οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν από το AppStore δωρεάν.

No 4.Litely

Με αυτήν την εφαρμογή ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του και να τις μετατρέψει έργα τέχνης. Η εφαρμογή Litely διατίθεται δωρεάν.

No 5.Plunder Pirates

Δημιουργήθηκε από το ίδιο studio που "γέννησε" τα Angry Birds. Η εφαρμογή Plunder Pirates επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους τρισδιάστατο νησί και να πολεμήσουν με άλλα πειρατικά καράβια. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.