To ψυγειάκι που εξασφάλισε στον εμπνευστή του 13,3 εκατ. δολάρια

To ψυγειάκι που εξασφάλισε στον εμπνευστή του 13,3 εκατ. δολάρια
Η πρώτη εκστρατεία του Ryan Grepper για την προώθηση του ριζικού ανασχεδιασμού του παραδοσιακού ψύκτη απέτυχε ... παταγωδώς. Ο Grepper όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, επαναδιατύπωσε την εκστρατεία του για την πιο cool Cooler του και τώρα κάθεται σε 13.300.000 δολάρια από χρηματοδότηση, χάρη στους υποστηρικτές του στο Kickstarter, στις 30 Αυγούστου όταν και έληξε η διορία των 52 ημερών.

Το “Coolest Cooler” έγινε η πιο "cool" επιτυχημένη χρηματοδοτούμενη από το Kickstarter εκστρατεία στην ιστορία.
Τα φορητά ψυγεία ήταν καλά σε αυτό που έκαναν εδώ και πολλά χρόνια-να κρατήσουν δηλαδή τα τρόφιμα ή ότι άλλο δροσερά. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού έχουν ουσιαστικά παραμείνει τα ίδια. Η ιδέα του Grepper ήταν να παντρέψει το ντεμοντέ ψυγείο με την τεχνολογία του 2014.
Το στοιχείο αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και θεωρείται cool...

Οι διαφοροποιήσεις ή προσθήκες αφορούν το... μπλέντερ που βρίσκεται στην κορυφή του ψυγείου για να μπερδέψετε μαργαρίτες, smoothies ή άλλα αναμειγνύοντας ποτά. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα διαχωριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν μόνο πάγο για μπλέντερ στη μία πλευρά με τον χώρο για ποτά, από την άλλη. Το διαχωριστικό διπλασιάζεται επίσης ως ένα ξύλο κοπής.
Το πιο cool για τον αρθρογράφο του CBC είναι το γεγονός ότι διαθέτει επίσης ένα σύστημα Bluetooth αδιάβροχο ηχείο, ένα σταθμό φόρτισης USB, και ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών.

Εκτός από ψυγείο, έχει μερικά ενδιαφέροντα επιπλέον χαρακτηριστικά μεγάλους τροχούς μεταφοράς, φως LED, ενώ τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Το ψυγείο διατίθεται σε τρία χρώματα μπλε, πορτοκαλί και πράσινο και υπόσχεται να κάνει τα πικνίκ πιο διασκεδαστικά από το Φεβρουάριο του 2015 όταν και θα παράγεται από υψηλής ακρίβειας τρισδιάστατους εκτυπωτές, όπως ανακοίνωσε ο Grepper.

Πάντως το προϊόν δεν μπορεί να θεωρηθεί φθηνό. Η πιο οικονομική έκδοση ξεκινά από τα 165 δολάρια και φτάνει μέχρι τα 285 δολάρια για παράδοση σχεδόν σε όλες τις χώρες μαζί με ένα πακέτο που περιλαμβάνει και κάποια extras. Η λιανική τιμή του ψυγείου θα είναι στις ΗΠΑ $299.

Η εκστρατεία του cool ξεπέρασε τον πρώην πρωταθλητή Kickstarter, το Pebble έξυπνο ρολόιμε μια μεγάλη αύξηση στο τέλος της εκστρατείας 52 ημερών.
Περίπου 3,5 τοις εκατό των "πιο κρύο" υποστηρικτών ήρθε από το Ιλινόις, διασφαλίζοντας ότι θα έχουν το ψυγείο μαζί τους στην παραλία εγκαίρως για τη σεζόν 2015.
Οι πελάτες που δεν συνεισφέρουν στην εκστρατεία Kickstarter μπορεί να προσθέσουν το όνομά τους σε μια λίστα αναμονής.