Αυτή είναι η γκαρσονιέρα που κοστίζει...348.000 ευρώ!

Αυτή είναι η γκαρσονιέρα που κοστίζει...348.000 ευρώ!
Αυτή η μονοκατοικία θεωρείται μια από τις μικρότερες του κόσμου και σίγουρα η μικρότερη στην χώρα όπου βρίσκεται. Στο μόλις 60 τμ χώρο της υπάρχουν κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό και υπνοδωμάτιο.

Ο λόγος για το μικρό σπίτι στοΜπάρνεσμπερι του βορείου Λονδίνουστο οποίο για να φθάσει κανείς στο κρεβάτι πρέπει να πατήσει πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Αν το δει κανείς εξωτερικά μοιάζει με μια μικρή μονοκατοικία σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας όμως εσωτερικά διαφέρει πάρα πολύ από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Σαν κατοικία δεν του λείπει τίποτα. Το μικρό σπίτι έχει κουζίνα, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα και καθιστικό μόνο που όλα αυτά είναι στοιβαγμένα σε...ένα δωμάτιο 60 τμ. Για να περάσει κανεί; στην κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να περάσει από την κουζίνα, να πάει στο καθιστικό και από εκεί να πατήσει στο τραπέζι για να βρεθεί στο κρεβάτι!

Παρόλο που είναι η μικρότερη μονοκατοικία της Βρετανίας και η διαμόρφωσή της είναι ιδιόρρυθμη, το ποσό στο οποίο πωλείται είναι εξωφρενικά υψηλό. Λόγω του γεγονότος ότι είναι χτισμένη στην γειτονιά όπου μένειο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, η αξία της έχει απογειωθεί στα 348.000 ευρώ.

Αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς μοιάζει αυτό το παράξενο αλλά συγχρόνως πανάκριβο σπίτι τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ ΕΔΩ