Γίνε iTraveller και ταξίδεψε χωρίς χρήματα με την Aegean

Γίνε iTraveller και ταξίδεψε χωρίς χρήματα με την Aegean
Ο iTraveller είναι ένας ταξιδιώτης που ζει τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, με βοηθούς το νέο iPad App της Aegean και εσένα. Αναχώρησε  για τον πρώτο του προορισμό στις 29 Αυγούστου και περιμένει από μας τους... πόντους του.

Τι συμβαίνει, τι σας λέμε; Ο Πέτρος, ο... iTraveller της Aegean, θα ταξιδέψει για δύο εβδομάδες, από πόλη σε πόλη, με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean αλλά και όλους εσάς, μιας και μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του δίνοντάς του πόντους για να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στις πόλεις που θα επισκεφτεί.
Θα μας ενημερώνει για την πορεία του ταξιδιού του ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) καλώντας να τον ακολουθήσουμε και να ζήσουμε μαζί του περιπέτειε! Προκειμένου όμως να μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του και να μπορέσει να δει και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή.
Κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει το iPad app της Aegean, ή κάνει like και share στα social media το υλικό του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος συλλέγει πόντους για να μπορέσει να επισκεφτεί ακόμα περισσότερα μέρη στους προορισμούς που θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει.
Με τη βοήθεια του iPad app της Aegean ο iTraveller θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται, για να ξέρει τι τον περιμένει!
Πρώτος σταθμός ήταν η Μαδρίτη στις 29 Αυγούστου όπου ο Πέτρος έδειξε μία διαφορετική όψη της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ενώ παρακολούθησε την Εθνική μας ομάδα στον πρώτο της αγώνα στο Mundobasket!
Μετά από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι του σε άλλους προορισμούς της Aegean σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή, για να μας δείξει τις πόλεις αυτές με άλλο μάτι μιας και δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής…!
Γνώρισε τον #AegeaniTraveller στο http://bit.ly/1AXDPvR για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean και για το πώς θα τον βοηθήσεις.

Παρακολούθησε το ταξίδι του ζωντανά στοhttp://www.aegeanitraveller.com.