Οι 10 πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους (Λίστα)

Οι 10 πόλεις με τους περισσότερους εκατομμυριούχους (Λίστα)
Πρόσφατη μελέτη ανέδειξε τις 10 πόλεις του κόσμου που βρίσκονται πρώτες στην λίστα των προτιμήσεων των εκατομμυριούχων. Αν βρεθεί κανείς σε μία από αυτές τις πόλεις τότε έχει πολλές πιθανότητες να δει σε απόσταση αναπνοής έναν εκατομμυριούχο.

Έρευνα του περιοδικού "Spear's" βασισμένη σε στοιχεία από την εταιρεία παροχής επενδυτικών συμβουλώνWealthInsight ανέδειξε την λίστα με τις 10 πόλεις που επιλέγουν οι εκατομμυριούχοι του πλανήτη να κατοικήσουν.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της WealthInsight, Όλιβερ Ουίλιαμς, βασικά κριτήρια για να επιλέξει ένας εκατομμυριούχος μια πόλη ως τόπο κατοικίας του είναι το ευνοϊκό καθεστώς και η εξαιρετική τοποθεσία. Ένας άλλος σημαντικός λόγος αποτελεί η εύκολη πρόσβαση σε ιδιωτικές τράπεζες.

Κριτήριο της έρευνας για να θεωρηθεί κάποιος εκατομμυριούχος είναι να έχει στην κατοχή του περιουσία μεγαλύτερη του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Στην περιουσία δεν συμπεριλαμβάνεται η αξία της πρώτης κατοικίας του.

Η λίστα δημιουργήθηκε βάση του ποσοστού των εκατομμυριούχων που κατοικούν σε μια πόλη επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων της.

Δείτε την λίστα ΕΔΩ.