"Κινηματογραφικό" yacht Γερμανού κροίσου στο νησί των ανέμων

"Κινηματογραφικό" yacht Γερμανού κροίσου στο νησί των ανέμων
"Τα εστιατόρια με τις υπερβολικά υψηλές τιμές είναι γεμάτα.... Οι σαμπάνιες γαλλικές συλλεκτικές σε απαγορευτικές τιμές... πάνω σε

βαρύτιμους ασημένιους δίσκους... Η Μύκονος ζει στους δικούς της ρυθμούς. Είναι η Ελληνική εκδοχή της Ίμπιζας και του Πόρτο Τσέρβο. Όλοι μοιάζουν ευτυχισμένοι. Ωραίοι, πλούσιοι και χαρούμενοι.

Η Μύκονος είναι ένα ανεξάρτητο, «χρυσό» κρατίδιο μέσα σε μια πτωχευμένη χώρα, έγραφε η Σίβυλλα alert σε πρόσφατο άρθρο της, στο Βήμα, και δεν άργησε να επιβεβαιωθεί με μια άλλη άφιξη ...στον κόλπο του Ορνού στην Μύκονο.

Πρόκειται για τον πάμπλουτο Γερμανό, ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γερμανία, ο Rein Wuerth, που κάνει τον διάπλου του Αιγαίου με τη θαλαμηγό του “Vibrant Curiosity”.

Το πέραν από κάθε φαντασία υπερπολυτελές γιοτ, έχει μήκος 85 μέτρα, ναυπηγήθηκε στην προβλήτα Oceano έχει ιπποδύναμη 4.680 ίπππων και ταχύτητα 18,5 κόμβων και είναι εφοδιασμένο με δύο πετρελαιοκίνητες μηχανές της γερμανικής εταιρείας MTU.

Απαράμιλλης πολυτέλειας και το εσωτερικό του, αντάξια του πλούτου του ιδιοκτήτη. Περιλαμβάνει μια μεγάλη καμπίνα, μια VIP σουίτα καθώς και πολυτελείς καμπίνες για 14 φιλοξενούμενους.

Ο Rein Wuerth βρέθηκε στη λίστα του Forbes το 2009 στην 93η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Οι δραστηριότητες του κινούνται στον κατασκευαστικό κλάδο. Τα ΜΜΕ τον κατακεραυνώνουν για υποθέσεις φοροδιαφυγής αλλά εκείνου μάλλον δεν του καίγεται καρφάκι μιας και έχει δημιουργήσει κολοσσιαία περιουσία παρά το γεγονός ότι όπως λέγεται εγκατέλειψε το σχολείο στα 14 του χρόνια
Ωστόσο στην ευρύτερη αγορά έγινε στόχος όταν προχώρησε σε απολύσεις στις επιχειρήσεις του, ισχυριζόμενος κάμψη στα κέρδη των εταιρειών του και μετά προχώρησε στην αγορά αντί 80 εκατ. ευρώ. του υπερπολυτελούς γιοτ με το οποίο έφτασε και στον τόπο μας.