"Πληρώστε ότι αξίζει και όχι ότι στοιχίζει..." σε πέντε ξενοδοχεία του Παρισίου

"Πληρώστε ότι αξίζει και όχι ότι στοιχίζει..." σε πέντε ξενοδοχεία του Παρισίου
Πώς θα σας φαινόταν να διανυκτερεύατε σε ένα ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας και να πληρώνατε όσα πιστεύετε ότι αξίζει να πληρώσετε και όχι όσα σας επιβάλλει το ίδιο το ξενοδοχείο;

Πέντε ξενοδοχεία του Παρισιού αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία μιας διανυκτέρευσης σε κάποιους επισκέπτες τους, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να πληρώσουν όσα θέλουν και όχι όσα θα τους χρέωνε το ξενοδοχείο. Η πρόταση ξεκινά να ισχύει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Προκειμένου να πάρουν μέρος στην προσφορά, οι επισκέπτες θα πρέπει πρώτα να έχουν κάνει κράτηση στον ιστότοποpayezcequevousvoulez.net. O τρόπος είναι απλός. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει αρχικά να επισκεπτούν την γαλλική ιστοσελίδα και στην συνέχεια να επιλέξουν ποια ημερομηνία τους ενδιαφέρει. Η κράτηση αφορά σε ένα από τα πέντε ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο εγχείρημα και για μια διανυκτέρευση μόνο. Τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν είναι 3 ή 4 αστέρων και βρίσκονται εκτός του κέντρου του Παρισιού, συγκεκριμένα στο 9ο ή 11ο διαμέρισμα.

Οι επισκέπτες θα πληρώσουν τη στιγμή της αναχώρησης όσα χρήματα θέλουν, αναλόγως την φιλοξενία, την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που προσφέρει το εκάστοτε ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα ο γαλλικός ιστότοπος αναφέρει: "Πληρώστε ότι αξίζει και όχι ότι στοιχίζει"

Σημειώνεται ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος καθώς κάθε ένα από τα ξενοδοχεία προσφέρει δύο ή τρία δωμάτια για τους σκοπούς της προσφοράς.

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος και θέλετε να δείτε τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην προσφορά τότε δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ ΕΔΩ