Όλα έτοιμα για το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό (photo)

Όλα έτοιμα για το πάρτι της χλιδής στον Σκορπιό (photo)
Τις παλιές καλές του δόξες «ζει τώρα» ο Σκορπιός μιας και το πολυαναμενόμενο πάρτυ της χλιδής ξεκίνησε..


Όλα είναι έτοιμα για το πολυαναμενόμενο πάρτυ της χλιδής που ετοιμάζει ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμιτρι Ριμπολοβλεφ για τα 25α γεννέθλιας της κόρης του, Εκατερίνα. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες με περισσότερους από 200 εργάτες προκειμένου να διαμορφωθεί σωστά ο χώρος. Για τις ανάγκες της σημερινής βραδιάς έχουν στηθεί τρεις πίστες χορού εκ των οποίων η μία είναι παραθαλάσσια, ειδικός εξοπλισμός ηχοσυστημάτων καθώς και ειδικά εφέ με λέιζερ. Οι δρόμοι του νησιού είναι στολισμένοι με λουλούδια και φημολογείται ότι σε επιλεγμένα σημεία έχουν τοποθετηθεί αντίκες μεγάλης ιστορικής σημασίας όπως παλιά αυτοκίνητα, παλιά βαγόνια τρένων και τρακτέρ προσθέτοντας μια πιο ρομαντική νότα στο χώρο. Το νησί είναι φωταγωγημένο σε όλη του την έκταση και όλα δείχνουν έτοιμα να υποδεχτούν τους καλεσμένους της βραδιάς. Δείτε το φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώσαμε ΕΔΩ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πάρτυ της Εκατερίνας είναι καλεσμένοι πολλοί διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, επιχειρηματίες, πολιτικοί και άλλα μέλη της υψηλής κοινωνίας. Φημολογείται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα παρευρεθούν ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η Σαρλότ Κασιράγκι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καθώς και η Beyonce η οποία προβλέπεται να τραγουδήσει το Happy Birthday στην Εκατερίνα. Εκτός από αυτούς, αναμένεται να παρευρεθεί στο πάρτυ και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης καθώς και δύο πολιτικοί αρχηγοί.
Αναμενόμενο λοιπόν είναι τα μέτρα που έχει πάρει ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού για την ασφάλεια αλλά και την προστασία τόσο της ιδιωτικής ζωής του ίδιου όσο και των καλεσμένων του να είναι δρακόντεια.

Με απόφαση του Λιμεναρχείου Λευκάδας, η οποία κοινοποιήθηκε προς όλες τις αρμόδιες Αρχές, από την περασμένη Δευτέρα έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα διαπιστευμένα για την εκδήλωση σκάφη, που θα αγκυροβολήσουν γύρω από τα νησιά Σκορπιός και Σκορπίδι. Ολα τα υπόλοιπα «παρείσακτα» θα πρέπει θα βρίσκονται σε απόσταση 500 μέτρων. Διαφορετικά θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις

Από το μεσημέρι της Τρίτης στον Σκορπιό βρίσκεται και επίλεκτη ομάδα της εταιρίας security Core, η οποία παρέχει υπηρεσίες σε αστέρες του Χόλιγουντ και διεθνείς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι άνδρες ασφαλείας της οικογένειας Ριμπολόβλεφ έχουν τοποθετήσει σημαδούρες γύρω από τις παραλίες και οποιοσδήποτε περνάει από το νησί καταγράφεται. Στον Σκορπιό έχουν εγκατασταθεί επίσης κάμερες που ελέγχουν τους χώρους απ' άκρη σ' άκρη, ενώ οι περιπολίες των σεκιούριτι είναι συχνές, τόσο με αυτοκίνητα όσο και με σκάφη.

Το ενδιαφέρον της ιστορίας είναι ότι ο Ρώσος μεγαλοεπιχειρηματίας, μέρος της ασφάλειας του το έχει αναθέσει στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία ως γνωστόν από πρόπερσι τον Μάρτιο «ενοικιάζεται» και σε ιδιώτες. Και αυτό γιατί, θεωρεί τους άνδρες της ΕΛΑΣ, άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους για τέτοιες περισπτώσεις. Σας παραθέτουμε την απόφαση που περιλαμβάνει τη λίστα με τις υπηρεσίες που παρέχει η ΕΛΑΣ σε ιδιώτες και το κόστος ανά υπηρεσία, αστυνομικό, σκυλί, περιπολικό, ελικόπτερο, προκειμένου να διαπιστώσετε ότι οι τιμές είναι προσιτές ακόμη και για ένα κοινο θνητό που επιθυμεί την προστασία των ανδρών της ΕΛΑΣ.

Δείτε τον πίνακα κοστολόγησης παροχής υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας προς τρίτους ΕΔΩ.