Τα αποκαλυπτήρια του iphone 6 σε εικόνες

Τα αποκαλυπτήρια του iphone 6 σε εικόνες
Κατά καιρούς η αμερικάνικη εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών Apple μας απασχολεί -καταναλωτές και μέσα ενημέρωσης- διαρρέοντας πληροφορίες για τα νέα της προϊόντα. Φίλοι του "έξυπνου κινητού" iphone περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση του νέου κινητού iphone 6 που "υπόσχεται" περισσότερες δυνατότητες και γρηγορότερο λογισμικό. Είναι λογικό λοιπόν, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν να αποσπούν την προσοχή. 

Η εμφάνιση του iphone 6 έγινε χθες το βράδυ από τους ιστότοπους www.Macitynet.it και www.nowhereelse.fr οι οποίοι δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες του κινητού. Το προϊόν φυσικά δεν είναι λειτουργικό, αντίθετα είναι ένα αντίγραφο όπου παρέχει η Αpple στις εταιρείες με στόχο να εξασφαλίσει τη διαφήμισή του καθώς και τη δημιουργία διαφόρων αξεσουάρ του συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι φωτογραφίες περιέχουν το αντίγραφο του μοντέλου σε λευκό καθώς και σε μαύρο χρώμα και δείχνουν ότι οι διαστάσεις του σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας είναι μεγαλύτερες. Επιπλέον επιβεβαιώνονται οι φήμες που ήθελαν το σχεδιασμό του νέου μοντέλου να απέχει κατά πολύ από τα προηγούμενα. Πιο συγκεκριμένα οι νέες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τα στοιχεία βάση των οποίων το iphone 6 θα είναι λεπτότερο και θα έχει οθόνη 4.7 ίντσες καθώς επίσης θα υπάρχει διαφορά στα πλήκτρα του On/off και του ήχου.