Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο που κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο

Αυτή είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο που κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο  που κερδίζουν όχι 500 ευρώ το μήνα αλλά 500 ευρώ το δευτερόλεπτο ή αλλιώς 30.000 ευρώ το λεπτό.

Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση ο δισεκατομμυριούχους είναι γυναίκα και δουλεύει ατελείωτες ώρες στην επιχείρηση που της την κληρονόμησε ο πατέρας της.
Η Αυστραλιανή Τζίνα Ράινχαρτ διαθέτει μία περιουσία 20.3 δισεκατομμύρια δολάρια και εκτός των άλλων επιχειρήσεων, κατέχει απέραντα κοιτάσματα σιδήρου τα οποία κληρονόμησε από τον πατέρα της, Λανγκ Χάνκοκ, ο οποίος ανακάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη δεκαετία του '50.
Η Ράινχαρτ κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο. Απεχθάνεται να την αποκαλούν «κληρονόμο ορυχείων» διότι θεωρεί ότι είναι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας επειδή άλλαξε εκ βάθρων την εταιρεία μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992.
Η καθημερινότητα της πάντως –διαφέρει από τυτή των άλλων πλουσίων , αφού δεν την προσελκύει η τέχνη (δεν είναι συλλέκτης), τα άλογα κούρσας και τα ιδιωτικά αεροπλάνα, αλλά είναι διαθέσιμη για την εταιρεία της 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Mάλιστα η ίδια τονίζει ότι το ορυχείο στη δυτική Αυστραλία που έκανε την οικογένειά της πλούσια ευνόησε ολόκληρη τη χώρα και εκφράζει την πικρία ότι αυτό δεν της έχει αναγνωριστεί επαρκώς.