Πιάνει Πειραιά το πλοίο της Walt Disney -Πόσο κοστίζει η επιβίβαση

Πιάνει Πειραιά το πλοίο της Walt Disney -Πόσο κοστίζει η επιβίβαση
Ο Μίκυ, η Μίνι, ο Γκούφυ, ο Ντόναλντ και οι υπόλοιποι ήρωες της Disney ετοιμάζουν... βαλίτσες για να ταξιδέψουν και φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» θα ρίξει άγκυρα τον Ιούνιο ελληνικά λιμάνια, στο πλαίσιο του προγράμματος κρουαζιέρας της αμερικανικής εταιρίας Disney Cruise Line, που είναι θυγατρική της The Walt Disney Company.
Φέτος τα κρουαζιερόπλοια του Μίκυ Μάους, θα δέσει σε πέντε ακόμη λιμάνια, και πιο συγκεκριμένα σε Κατάκολο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Κέρκυρα.
Το πρώτο πακέτο προβλέπει στάση στο λιμάνι του Πειραιά και στη Μύκονο, το δεύτερο θα δίνει στους επιβάτες του πλοίου την ευκαιρία να «εξερευνήσουν» την Κέρκυρα και το τρίτο περιλαμβάνει στάση ή διανυκτέρευση σε Πειραιά, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Ρόδο. Υπάρχει επίσης πακέτο εννέα διανυκτερεύσεων, με επισκέψεις σε Πειραιά, Ρόδο, Μύκονο και Κατάκολο Ηλείας.
Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» έχει μήκος 340 μέτρα, χωρητικότητα 128.000 τόνους, διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα (2.700 επιβάτες και 950 μέλη πληρώματος). Εκτός από τα ελληνικά νησιά, το πλοίο θα δέσει φέτος το καλοκαίρι σε λιμάνια της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Κροατίας και της Μάλτας. Η εταιρία προσφέρει επίσης ταξιδιωτικά πακέτα για Μπαχάμες, Αλάσκα και Καραϊβική. Οι εκδρομές στη Μεσόγειο θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου.

Oσον αφορά τις τιμές είναι ιδιαίτερα "τσιμπημένες" αφού για μία τετραμελή οικογένεια η 7ημερη κρουαζιέρα θα τις στοιχίσει από 5.200 ευρώ μέχρι και 6.800 ευρώ (για την 12ημερη).