O tracker της Google μας ταξιδεύει στην έρημο της Liwa (BINTEO)

O tracker της Google μας ταξιδεύει στην έρημο της Liwa (BINTEO)
Η Google Street View δεν σταματάει ποτέ να μας συναρπάζει. Αφού κατέγραψε τη Βενετία, τους αρχαίους ναούς των Χμέρ στην Καμπότζη, ένα ναυάγιο, το μουσείο της Ακρόπολης και πολλά ακόμη συναρπαστικά μέρη ανά τον πλανήτη αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στο μαγευτικό τοπίο της ερήμου Liwa καθώς και της όασής της. 

Τo Street View είναι μια υπηρεσία της Google, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να περιηγηθούν τρισδιάστατα από τον υπολογιστή τους σε πολλά μέρη του πλανήτη μέσω πανοραμικών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Πριν 4 μήνες, η υπηρεσία είχε γίνει διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Θημηθείτε το σχετικό δημοσίευμα του fpress.gr ΕΔΩ

Η ομάδα τουGoogle Street View αυτή τη φορά έβαλε στο μάτι την έρημοLiwa στο Άμπου Ντάμπι. Το συνεργείο προσάρμοσε την πανοραμικήκάμερα επάνω σε μια καμήλα τραβώντας πανοραμικές φωτογραφίες από μια μεγάλη έκταση της ερήμου καθώς και της όασής της.

"Στο εικονικό σας ταξίδι στην έρημο, θα βρείτε αμμόλοφους που φτάνουν το εξωπραγματικό ύψος των 25-40 μέτρων πάνω στους οποίους έζησαν οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής κατά τηνΠαλαιολιθική περίοδο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα του Street View.

Όσοι επιθυμείτε να εξερευνήσετε την έρημο Liwa,καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα του γραφείου σας και απολαύστε μια εντυπωσιακή βόλτα με καμήλα ΕΔΩ

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει την αποστολή του συνεργείου της Google Steet View στην έρημο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ