Στο “κόκκινο” τα δίκτυα ίντερνετ λόγω του iOS 8

Στο “κόκκινο” τα δίκτυα ίντερνετ λόγω του iOS 8
Ανάρπαστο έχει γίνει μέχρι στιγμής το νέο λογισμικό της Apple, iOS 8, καθώς όπως φαίνεται οι χρήστες των i συσκευών δεν έχασαν ευκαιρία να το εγκαταστήσουν στις συσκευές τους. Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του στα AppStore, τα δίκτυα ίντερνετ χτυπάνε "κόκκινο".

Όπως φαίνεται οι κάτοχοι των iPhone και iPad περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Apple. Δεύτερη μέρα η σημερινή που το νέο iOS 8 είναι διαθέσιμο στα AppStore των χωρών και μέχρι στιγμής η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαννα το εγκαταστήσουν από την πρώτη κι όλας μέρα και το αποτέλεσμα είναι να κάνουν τα δίκτυα ίντερνετ να χτυπήσουν "κόκκινο".

Είναι γεγονός ότι η νέα βελτιωμένη έκδοση φέρνει μαζί της πολλές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούσαν ως τώρα τα προηγούμενα iOS και προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες i συσκευών.Από αλλαγές στις φωτογραφικές εφαρμογές μέχρι νέες δυνατότητες ήχου και βίντεο στα imessages, το νέο λογισμικό δίνει στους χρήστες πολλούς λόγους να το εγκαταστήσουν. Δείτε 10 από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του iOS 8 ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι στις 17 του μηνός, μόνο στις ΗΠΑ, το αρχείο αναλογούσεστο 20% όλης της κίνησης ίντερνετ. Το ποσοστό το κατέταξε στη δεύτερη θέση κάτω από την υπηρεσία παροχής ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, Netflix, μια υπηρεσία που χρησιμοποιούν εκατομμύρια Αμερικανοί για να βλέπουν ολόκληρες ταινίες σε υψηλή ανάλυση. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες της υπηρεσίας Netflix ΕΔΩ

Αντίστοιχα στην Γαλλία, η απήχηση του iOS 8 ήταν πολύ μεγάλη, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση "κατανάλωσης δεδομένων", ξεπερνώντας ακόμη και το Youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ