Δεύτερα αποκαλυπτήρια της Apple - Δείτε τι ετοιμάζεται να αποκαλύψει

Δεύτερα αποκαλυπτήρια της Apple - Δείτε τι ετοιμάζεται να αποκαλύψει
Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας που η Apple αποκάλυψε τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus και iWatch και η εταιρία ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη της παρουσίαση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη.

Μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου όλα τα βλέμματα της τεχνολογικής κοινότητας θα στραφούν και πάλι στην Apple όπου η εταιρία θα πραγματοποιήσει την δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη εκδήλωσή της για φέτος. Θυμηθείτε την προηγούμενη εκδήλωση όπου είχε πραγματοποιηθεί στις 9 του μηνός ΕΔΩ

Όπως αναφέρει και το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων, Reuters, η εταιρία σκοπεύει να παρουσιάσει τα νέα iPad καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα για τα Mac. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την παρουσίαση της έκτης γενιάς iPad, της τρίτης έκδοσης του iPad mini καθώς και του λειτουργικού συστήματος OS XYosemite, το οποίο έχει υποστεί μια πλήρη αλλαγή.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές της Apple, το iPad αναμένεται να έχειοθόνη 9,7 ιντσών, ενώ το νέο iPad Mini θα έχει οθόνη 7,9 ιντσών. Τα νέα προϊόντα πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αγορές των ΗΠΑ και του εξωτερικού σύντομα, όμως για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή στην οποία θα διατίθενται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό τρίμηνο Απρίλιος-Ιούνιος, η Apple πούλησε μόλις13,3 εκατομμύρια iPad σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών οι οποίοι πίστευαν ότι θα"χτυπήσει" τα 14 εκατομμύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ