10 λόγοι να εγκαταστήσετε το iOS 8

10 λόγοι να εγκαταστήσετε το iOS 8
Εντός της ημέρας θα εμφανιστεί στις αναβαθμίσεις όσων έχουν συσκευές της Apple το νέο λογισμικό iOS 8. Η νέα βελτιωμένη έκδοση φέρνει μαζί της πολλές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούσαν ως τώρα τα προηγούμενα iOS και υπόσχεται να προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες i συσκευών.

Από σήμερα θα γίνει διαθέσιμο στα AppStore των χωρών το νέο iOS 8 της Apple. Όσοι αγοράσουν τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus δεν θα χρειαστεί να εγκασταστήσουν το νέο λογισμικό καθώς οι νέες συσκευές θα το έχουν ήδη εγκατεστημένο. Η εγκατάσταση του iOS 8 απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν παλαιότερα μοντέλα iPhone, από το iPhone 4s και μετά, καθώς και iPad 3 ή iPad mini.

Το νέο λογισμικό θα φέρει πολλές αλλαγές στον κόσμο των i συσκευών και υπόσχεται να προσφέρει πολλές δυνατότητες σε όσους το εγκαταστήσουν. Από αλλαγές στις φωτογραφικές εφαρμογές μέχρι νέες δυνατότητες ήχου και βίντεο στα imessages το νέο λογισμικό έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Δείτε 10 βασικά χαρακτηριστικά που θα προσφέρει στους χρήστες το iOS 8 ΕΔΩ

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην εγκατάστασή του καθώς όπως και σε κάθε καινούργιο λογισμικό έτσι και σε αυτό μπορεί να υπάρξει επιπλοκή.Από την εγκατάσταση, ή την επαναφορά του τηλεφώνου σας, μέχρι κάποιο λάθος που αφορά το ίδιο του λειτουργικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ