Έρχονται τα Windows 9 - Τι θα μας προσφέρουν

Έρχονται τα Windows 9 - Τι θα μας προσφέρουν
Η Microsoft ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο της τεχνολογίας την νέα έκδοση Windows 9 και υπόσχεται ότι δεν θα θυμίζει τα προηγούμενα Windows 8 που όπως αποδείχτηκαν κάθε άλλο παρά ευχρηστα ήταν.

Η εταιρεία αποσκοπεί να κερδίσει τους πελάτες που επιμένουν να εργάζονται με τηνέκδοση 7, Vista ή ακόμα και XP προκειμένου να αποφύγουν το παράξενο στιλ της τελευταίας γενιάς που έδωσε μεγάλο βάρος σε περιβάλλοντα εργασίας με οθόνες αφής παρά με ποντίκι.

Φωτογραφίες που διέρευσαν στην ιστοσελίδαcomputerbase.de αποκαλύπτουν μία υβριδική μορφή του μενού για τα Windows 9. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται η Microsoft θα ενσωματώσειστο παλιό μενού ‘Start’, τόσο τον έλεγχο των φακέλων, όσο και το metro θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συνδυάσει την λειτουργικότητα του μενού Start με τις νέες εφαρμογές.

Επιπλέον,οι εφαρμογές του metro UI που δούλευαν μόνο σε full screen στα Windows 8 και 8.1 φαίνεται τώρα ότι θα μπορούν να εργάζονται μέσα στο κλασσικό desktop για την ευκολία του χρήστη. Όπως φαίνεται ταWindows 9 θα είναι πολύ πιο φιλικά για το μέσο χρήστη.

Δείτε παρακάτω πώς θα είναι τα νέα Windows 9:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ