Οριστικοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple

Οριστικοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple
Τέλος στις φήμες για το νέο της μοντέλο έδωσε σήμερα η εταιρία Apple με μια πρόσκληση-αίνιγμα που έστειλε σε δεκάδες e mails και καλεί τους ενδιαφερόμενους στην επίσημη παρουσίαση των νέων της μοντέλων. Η πρόσκληση εμπριείχε μόνο μια ημερομηνία η οποία συνοδευόταν από μια αινιγματική φράση.

H Apple μας έχει συνηθίσει πλέον με τις αινιγματικές δηλώσεις της σχετικά με τα νέα της προϊόντα και κατά καιρούς απασχολεί την δημοσιότητα με φωτογραφίες και βίντεο που διαρρέουν στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά είναι γεγονός, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία που θα γίνει η παρουσίαση των νέων της μοντέλων στις 9 Σεπτεμβρίου δίνοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Δείτε παλαιότερο δημοσίευμα του fpress σχετικά με την εμφάνιση του iphone 6 ΕΔΩ

“Θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να σας πούμε περισσότερα”, γράφει η αινιγματική πρόσκληση κάτω από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Το γεγονός θα λάβει χώρα στο κέντρο Φλιντ του Κουπερτίνο της Καλιφόρνια στις 10 το πρωί τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος 8 το απόγευμα.

Οι φήμες κορυφώνονται καθώς έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ότι στην εκδήλωση θα γίνει η επίσημη παρουσίαση τόσο των νέων iPhone 6 αλλά και του έξυπνου ρολογιού iWatch καθώς και ενός νέου μεγαλύτερου iPad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ