Ο Τομ Χανκς μεταμορφώνει το iPad σε γραφομηχανή

Ο Τομ Χανκς μεταμορφώνει το iPad σε γραφομηχανή
Για τους παλιούς που νοσταλγούν τους μελωδικούς ήχους μιας γραφομηχανής αλλά και για τους νέους που δεν είχαν την ευκαιρία να την γνωρίσουν, ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ δημιούργησε μια εφαρμογή η οποία μεταμορφώνει το iPad σε γραφομηχανή.

Ο ηθοποιός παρουσιάζει την νέα του εφαρμογή κατάλληλη για iPad με την ονομασία Hanx Writer σε μια συνέντευξη που έδωσε μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοappleworldhellas.com η εφαρμογή μιμείται τις παλιές κλασικές γραφομηχανές αφού χρησιμοποιεί αυθεντικά εφέ και ήχους προκειμένου να αναπαράγει μια γνήσια εικόνα της γραφομηχανής. Βέβαια στο App Store κυκλοφορούν ήδη διάφορες παρόμοιες εφαρμογές, όμως στις κριτικές αναφέρεται ότι καμμία από αυτές δεν μπορεί να συγκριθεί στην ποιότητα και στην αισθητική με την συγκεκριμένη εφαρμογή.

Στην συνέντευξη ο ηθοποιός δηλώνει πηγή έμπνευσης ήταν η νοσταλγική αίσθηση που ένιωθε στους μελωδικούς ήχους της κλασικής γραφομηχανής. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο ήχος που κάνει η γραφομηχανή όταν κάποιος την χρησιμοποιεί, δηλαδή το "μπανγκ-μπανγκ, κλακ κλακ κλακ, πουκαπουκαπουκαπουκα" είναι σαν μουσική στα αυτιά κάποιων.

Για όσους ενδιαφέρονται, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε τρεις εκδοχές και έχει ήδη βαθμολογία 4,5.

Μπορείτε να την κατεβάσετε ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ