Το laptop που...διπλώνει (Video)

Το laptop που...διπλώνει (Video)
Οι ραγδαίοι ρυθμοί ανάπτυξης της τεχνολογίας συνεχώς μας εκπλήσσουν κυρίως όταν πρόκειται για φορητούς υπολογιστές. Η νέα τεχνολογία θέλει τα μελλοντικά λάπτοπ να έχουν την δυνατότητα να...λυγίζουν και να τα συνδυάζουν όλα σε ένα.

Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία φορητών υπολογιστών, με την ονομασία Rolltop. Το Rolltop είναι ένας πρακτικός φορητός υπολογιστής που έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να τυλίγεται γύρω από τον εαυτό του δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον χρήστη του όχι μόνο να εξοικονομεί χώρο αλλά να μπορεί πολύ εύκολα να το μεταφέρει μαζί του οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Η εύκαμπτη οθόνη του και η πρωτοπόρα τεχνολογία που διαθέτει, του δίνει την δυνατότητα να μετατρέπεται εύκολα και γρήγορα άλλωτε σε ένα συμβατό λάπτοπ με οθόνη 13 ίντσες και άλλες φορές σε τάμπλετ με οθόνη 17 ίντσες.Στην δεύτερη περίπτωση ο χρήστης χειρίζεται το τάμπλετ με την βοήθεια ενός ειδικού στυλού.

Μια άλλη εξίσου χρήσιμη δυνατότητα του νέου τεχνολογικού προϊόντος είναι ότι μπορεί να σταθεί όρθιο με την βοήθεια ενός πτυσσόμενου ποδιού στήριξης και έτσι με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο ή μια ταινία όπως σε μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το Rolltop έχει μήκος 28 εκατοστά και διάμετρο 8,3 εκατοστά όταν είναι τυλιγμένο. Επιπλέον το εξελιγμένο σύστημα ψύξης που διαθέτει αφήνει στο παρελθόν διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν τα παραδοσιακά λάπτοπ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά όλες τις λειτουργίες του Rolltop:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ