"Save" η νέα επιλογή του Facebook

"Save" η νέα επιλογή του Facebook
To facebook εξελίσσεται και παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του. Αυτή τη φορά πρόκειται για την επιλογή "save".

Όταν ο χρήστης δει μια δημοσίευση στα news feed και θέλει να την αποθηκεύσει για μελλοντική χρήση, το facebook πλέον του δίνει αυτή την δυνατότητα προσθέτοντας στις λειτουργίες του την επιλογή "save". Πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή;

Καταρχήν η επιλογή αυτή είναι δυνατή σε περιπτώσεις που χρήστης θέλει να αποθηκεύσει links, τοποθεσίες, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και τραγούδια. Πατώντας στο δεξί μέρος της δημοσίευσης ο χρήστης θα δει οτι υπάρχει η νέα εφαρμογή ''save". Με αυτόν τον τρόπο τις αποθηκεύει. Όταν μελλοντικά θέλει να ανατρέξει στις αποθηκευμένες ειδοποιήσεις θα μπορεί να το κάνει μέσω της σχετικής κατηγορίας "Saved" που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας στο internet.

Οι αποθηκευμένες δημοσιεύσεις είναι ορατές μόνο στον ίδιο εκτός και αν ο χρήστης επιλέξει να τις μοιραστεί με φίλους του.

Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν ενδιαφέρεται πλεον για μια δημοσίευση από αυτές που έχει αποθηκεύσει, μπορεί να την αφαιρέσει από την κατηγορία πατώντας την επιλογή "Unsave".

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο και είναι διαθέσιμη για την έκδοση του Facebook στο web καθώς και για τις εφαρμογές του σε συσκευές IOS και Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ