Αmazon: Το πρώτο smartphone με 3D δυνατότητες

Αmazon: Το πρώτο smartphone με 3D δυνατότητες
Μια θέση δίπλα στους κολοσσούς των ηλεκτρονικών συσκευών, Apple και Samsung διεκδικεί να κατακτήσει η εταιρία Amazon κατασκευάζοντας το πρώτο της "έξυπνο" κινητό τηλέφωνο υπόσχοντας στους χρήστες της μοναδικές 3D δυνατότητες.

Το νέο smartphone της εταιρίας Amazon θα έχει την ονομασία Fire Phone και η διαφορά του από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλα έγκειται στο γεγονός ότι θα παρέχει 3D δυνατότητες στους χρήστες του. Η οθόνη του είναι LCD 4.7 ιντσών και τα κουμπιά του είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Επιπλέον διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.2 Ghz, μνήμη 2GB και κάμερα 13 Megapixel. Η δυνατότητα όμως που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του είναι ότι μπορεί να αναπαράγει εικόνες τριών διαστάσεων χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Μια άλλη πρωτότυπη δυνατότητα του Fire Phone είναι η τριασδιάστατη επιφάνεια εργασίας του. Η επιφάνεια αυτή είναι σχεδιασμένη να παρέχει στον χρήστη περισσότερες εφαρμογές αφού τα κουμπιά θα είναι τοποθετημένα σε τρεις διαστάσεις παρέχοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο χώρο. Αυτή η δυνατότητα θα είναι εφικτή με την βοήθεια μιας σειράς από μικροκάμερες γύρω από την οθόνη.

Εκεί όμως που δίνει έμφαση η εταιρία είναι η αναπαραγωγή πολυμέσων. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει απεριόριστο χώρο στην αποθήκευση φωτογραφιών και επιπλέον όπως είναι αναμενόμενο είναι συμβατή με χιλιάδες υπηρεσίες της Amazon.

Τέλος, το Fire Phone θα έχει ένα πρόγραμμα, το Firefly, με το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να σκανάρουν ένα αντικείμενο, έναν τίτλο τραγουδιού, μια τηλεοπτική σειρά και στη συνέχεια το πρόγραμμα θα τους οδηγεί αυτόματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Amazon για αγορά του προϊόντος.

Δείτε κάποιες από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του Fire Phone ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ